Kadir İnanır'ın oynadığı 'Kapı' filminin vizyon tarihi belli oldu

Kapı filminin fragmanı ve afişi yayınlandı.
Kapı filminin fragmanı ve afişi yayınlandı.

Uzun süre sonra sinemaya geri dönen Kadir İnanır karşımıza 'Kapı' filmiyle çıkacak. Çekimleri tamamlanan filmin başrollerinde İnanır ile beraber Vahide Perçin ve genç oyuncu Aybüke Pusat rol alıyor. 12 Nisan'da vizyona girecek filmin ilk fragmanı yayınlandı.

Mardinli bir ailenin acıklı serüvenini anlatan ‘Kapı’ isimli film 12 Nisan’da sinemalarda. Nihat Durak’ın yönettiği, Filiz Üstün Durak’ın yazdığı bu etkileyici ve sıra dışı aidiyet hikayesi Durak Film imzalı.

25 yıl önce Berlin’e taşınan aile, beklenmedik büyük bir haberin ardından Mardin’in yolunu tutuyor. İşte belki de yıllardır tüm aileyi kemiren soru işaretleri, bu apansız yolculukla cevaplanmaya başlıyor.

Aybüke Pusat ve Vahide Perçin.
Aybüke Pusat ve Vahide Perçin.

İlk fragman geldi

Başrollerini Kadir İnanır (Yakup), Vahide Perçin (Şemsa), Timur Acar (Remzi), Aybüke Pusat (Nardin) ve Erdal Beşikçioğlu’nun (Efrem) üstlendiği film Mezopotamya’nın kalbinden, 2019’ün Türkiyesi’ne uzanacak. ‘Kapı’ 12 Nisan’da sinemalarda.

Filmle ilgili ilk fragman yayınlandı.

Son filmi olduğu iddia edilmişti

Kadir İnanır’ın 70’inci yaş günü jübilesini yaptığı Kapı filminin vizyona girmesi ile birlikte kutlanacak.Türk sinemasında unutulmaz filmlerde roller alan İnanır'ın, Kapı filmi ile beyaz perdeye veda edeceği iddia edilmişti. Kapı filmi yapımcıları ise başrol için Necla Nazır’a teklif götürmüştü. Ancak usta oyuncu teklifi kabul etmedi.

Necla Nazır'ın gençliğinden bir kare.
Necla Nazır'ın gençliğinden bir kare.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >