Kadırgalı'dan sınırda selfie!

Seda
Seda

Seda Sayan askerlere moral ziyareti için gittiği Hatay'da, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Akar'la selfie çekildi!

Seda Sayan, Hatay'daki Oğulpınar Sınır Karakolu'nu ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'la birlikte çekindiği selfie'yi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Sınıra ünlü akını!
Aralarında Ajda Pekkan, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal'ın da bulunduğu sanatçı ve sporculardan oluşan heyet, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki terör örgütü PKK/ PYD-YPG'ye yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek ve operasyondaki başarıları kutlamak için Suriye sınırındaki Oğulpınar Sınır Karakolu'nu ziyaret etti.
Sınıra ünlü akını! Aralarında Ajda Pekkan, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal'ın da bulunduğu sanatçı ve sporculardan oluşan heyet, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki terör örgütü PKK/ PYD-YPG'ye yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek ve operasyondaki başarıları kutlamak için Suriye sınırındaki Oğulpınar Sınır Karakolu'nu ziyaret etti.
Selfie çekildi!
Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın yanından bir an olsun ayrılmayan Seda Sayan, Erdoğan ve Akar'la selfie çekildi.
Selfie çekildi! Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın yanından bir an olsun ayrılmayan Seda Sayan, Erdoğan ve Akar'la selfie çekildi.

Cumhurbaşkanımız @rterdogan #afrin #zeytindalıoperasyonu🇹🇷

Seda Sayan (@sedasayan)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >