Kalp krizi geçiren İsmet Özel'den haber var

Şair İsmet Özel'in durumu hakkında haber geldi.
Şair İsmet Özel'in durumu hakkında haber geldi.

Şair İsmet Özel'in kalp krizi geçirerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Twitter hesabı üzerinden şair Özel'in kalp krizi geçirdiğini duyurmuşu. 74 yaşındaki şairin sağlık durumuyla ilgili yeni bir haber geldi. Gelen bilgilere göre durumu iyi ve sonuçlarının çıkmasını bekliyor.

Türk şiirinin yaşayan en büyük şairlerinden biri olan İsmet Özel kalp krizi geçirdi. Usta şairin rahatsızlığını Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Özel, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Kınık yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı: "Kalp krizi sonucu Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Koroner Yoğun Bakıma kaldırılan Şair İsmet Özel’e Mevladan acil şifalar diliyorum."

Haber geldi

Sevenlerini korkutan İsmet Özel hakkındı iyi haber geldi. Gazeteci Cüneyt Polat sosyal medya üzerinden,

''Sevenleri, soranları, merak edenleri için, bir gazeteci olarak değil, çok seveni olarak yazıyorum. Hastanedeydim. Dün anjiyo olmuş üstad. Sonuçlar bekleniyor. Şu an durumu daha iyi. Dua edeceğiz hep beraber. Biz dua edeceğiz, o yıkılmayacak.'' diyerek Tweet attı.

İbrahim Kalın İsmet Özel'i ziyaret etti

  • Yeni Şafak'ın haberine göre Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, kalp krizi geçiren Şair İsmet Özel'i hastanede ziyaret etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >