'Karadeniz'in yeni Volkan'ı! Volkan Arslan'dan yepyeni bir şarkı "Ölümüne Sevdim"

Volkan Arslan
Volkan Arslan

Volkan Arslan, yeni tarzı ve imajıyla müzik dünyasını ve sevenlerinişaşırtmaya geliyor..

Karadeniz müziğinin başarılı temsilcisi VOLKAN ARSLAN müzik dünyasında daha önce 4 albüm, yüzlerce konser ve TRT Müzik kanalında yapmış olduğu 76 bölümlük müzik eğlence programıyla adından epeyce söz ettirmişti. Şimdi yepyeni bir tarz ayrıca farklı bir imajla müzik dünyasını ve sevenlerini şaşırtmaya geliyor. .

Tüm prodüksiyonu ILS VISION MUSIC tarafından gerçekleştirilen "Ölümüne sevdim" isimli single şarkının bestesi Volkan Arslan’a Sözleri ve aranjesi Alican Özbuğutu’ya ait. Şarkı arasında ki rap geçişi ise “This Eza” mahlasıyla önümüzde ki günler de adını sıkça duyuracak Çağatay Akman’ın “Gece Gölgenin Rahatına Bak” adlı eserinin de sözlerini yazan Koray Albayrak yazdı ve seslendirdi.

Kafalar grubunun YouTube'de büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.
Kafalar grubunun YouTube'de büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin önde gelen YouTuber’larından KAFALAR grubunun iki üyesi Atakan ÖZYURT ve Fatih YASİN ile kamera karşısına geçen VOLKAN ARSLAN, yönetmenliğini Burak KILIÇKAYA’nın üstlendiği iddialı bir video klip ile Karadeniz Müziğindeki başarısını yeni tarzında da devam ettirmeye kararlı.

"Sosyal medyanın gücünü arkasına alacağına emin"

Müzikte her zaman günceli yakalamayı hatta belirlemeyi savunan ve "ÖLÜMÜNE SEVDİM" ile iddialı bir çıkış yapacağına inanan ARSLAN, bu çalışmayla özellikle genç kuşağı ve sosyal medyanın gücünü arkasına alacağından emin...

Şarkının video klibini kendi YouTube kanalından yayınlayan Volkan Arslan, aynı zamanda Türkiye’nin sevilen müzik kanallarında ve tüm dijital platformlarda ‘’Ölümüne Sevdim’’ adlı şarkısı ile müzik listelerine iddialı bir çıkış yapmayı hedefliyor.

Ölümüne sevdim şarkısının klibi

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >