''Kilo vermen lazım'' diyen takipçisine bakın ne dedi!

Ufak
Ufak

Yahşi Cazibe dizisiyle popüler olan oyuncu Aslıhan Gürbüz, "Ya bu kilolar ne olacak? Acil çözmen lazım" diyen takipçisini yerin dibine soktu!

Şimdilerde Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve Aksak karakteri ile boy gösteren Aslıhan Gürbüz, "Ya bu kilolar ne olacak? Acil çözmen lazım" diyen takipçisini yerin dibine soktu.

Öyle bir yanıt verdi ki...
Yahşi Cazibe dizisi ile televizyon dünyasına giren ve burada sergilediği oyunculuk performansıyla büyük beğeni kazanan ünlü oyuncu, sosyal medyada takipçisini yerin dibine soktu.
Öyle bir yanıt verdi ki... Yahşi Cazibe dizisi ile televizyon dünyasına giren ve burada sergilediği oyunculuk performansıyla büyük beğeni kazanan ünlü oyuncu, sosyal medyada takipçisini yerin dibine soktu.
"Acil kendine başka dertler bulman lazım"
Takipçisine "Acil kendine başka dertler bulman lazım" diyen Gürbüz, "Tatlım senin bu başka bir kadının bedenini kafaya takman ne olacak?" sorusuyla yanıt verdi.
"Acil kendine başka dertler bulman lazım" Takipçisine "Acil kendine başka dertler bulman lazım" diyen Gürbüz, "Tatlım senin bu başka bir kadının bedenini kafaya takman ne olacak?" sorusuyla yanıt verdi.
İşte o diyalog!
O diyalog sosyal medyayı salladı.
İşte o diyalog! O diyalog sosyal medyayı salladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >