Marvel evrenine Endgame ile yeni bir kahraman geliyor

Hugh Jackman'ın Google aramalarında yaşanan bir hata sonrası en son oynadığı film olarak Avangers: Endegame'in  yer aldığı haberleri, Marvel hayranlarını heyecanlandırdı.
Hugh Jackman'ın Google aramalarında yaşanan bir hata sonrası en son oynadığı film olarak Avangers: Endegame'in yer aldığı haberleri, Marvel hayranlarını heyecanlandırdı.

Avangers: Endgame filminde yeni bir film göreceğimize artık kesin gözüyle bakılıyor. Bu kahramanın isminin ve özelliklerinin ne olduğu merak konusu. Filmin detaylarıyla ilgili yapılan açıklama ve detaylara gelin hep birlikte göz atalım.

Marvel hayranlarını heyecanlandıran gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Avangers:Endgame ile Marvel evrenine yeni bir süper kahramanın katılacağı kesinleşirken diğer detaylar bilinmemekle birlikte seyircilerde büyük bir heyecan oluşturuyor.

Sıkı Marvel takipçileri bu konunun peşini kolay kolay bırakacağa benzemiyor. Nitekim bazı seyircilerin Google üzerinden Hugh Jackman ismini aradıklarında son oynadığı filmler listesinde Avangers: Endgame'i görmüş olmaları büyük ses getirdi. X-men yıldızının Marvel filminde oynama ihtimali oldukça düşük olsa da ihtimaller dahilinde. Pepper Pots'un Rescue zırhını giyeceğini daha öncesinde duymuştuk. Şimdi de 0 km bir kahramanın Marvel dünyasında yerini alacağını söyleyebiliriz.

Avangers: Endgame filminin 26 Nisan 2019'da vizyona girmesi bekleniyor.
Avangers: Endgame filminin 26 Nisan 2019'da vizyona girmesi bekleniyor.

Filmdeki yeni karakteri kimin canlandıracağı da belirli değil. Bazı söyentiler her ne kadar Hiroyuki Sanada oynayabilir dese de X-men filmlerinde oynamış birisinin bu filmde oynamayacağını düşünüyoruz.

Uzun lafın kısası bahsedilen tüm detaylar bir teoriden ibaret. Kesin bir açıklama yapılana kadar bu tür teorileri türetmek bedava...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >