Mavera ödülleri bu yıl Aliya İzzetbegovic anısına gerçekleştirilecek

 Aliya İzzetbegovic
Aliya İzzetbegovic

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın gerçekleştirdiği ödüllü deneme yarışmasının başvuru süreci başladı. Aliya İzzetbegovic anısına gerçekleştirilecek olan Albayrak Medya'nın medya sponsoru olduğu Mavera Ödülleri 2019 “Küresel Barış ve Adalet” konulu, ödüllü deneme yarışmasının son başvuru tarihi 12 Nisan 2019 olarak belirlendi.

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı, geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören "Mavera Ödülleri" yarışmasının bu yıl ikincisi düzenleniyor.

Aliya İzzetbegovic anısına gerçekleştirilecek olan Mavera Ödülleri 2019 “Küresel Barış ve Adalet” konulu deneme yarışmasının başvuru süreci başladı.

Albayrak Medya'nın medya sponsoru olduğu tüm dünyada, ön lisans ve lisans okuyan öğrencilerin katılımı ile gerçekleşecek olan yarışmanın son başvuru tarihi 12 Nisan 2019 olarak belirlendi.

Adaylar, bu tarihe kadar “Küresel Barış ve Adalet” konulu denemeleriyle www.maveraodulleri.com adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler.

13 Öğrenci Ödüllendirilecek

Konusunda uzman değerlendirme kurulu tarafından detaylıca incelenecek olan denemelerden 13 tanesi farklı ödüle layık görülecek.

Aliya İzzetbegoviç anısına düzenlenen yarışmada, dereceye giren ilk 3 kişi dizüstü bilgisayar ve Bosna Hersek seyahati, 10 kişi de mansiyon ödülü olarak Bosna Hersek seyahati kazanacak.

Öte yandan kitaplaştırılmaya değer görülen eserler Arapça, Boşnakça, İngilizce ve Türkçe olmak üzere dört ayrı dilde basılarak kitap haline getirilecektir.

Mavera Ödülleri 2019'un katılım koşullarını öğrenmek ve yarışmaya başvuru yapmak için www.maveraodulleri.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Geçtiğimiz yıl ‘Kudüs’ konulu deneme yarışması düzenlenmişti

  • Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı, geçtiğimiz yıl kuruluşunun 5. yıldönümünde Kudüs Konulu Ödüllü Deneme Yarışmasıyla üniversite öğrencileri ile bir araya gelmişti.
  • Üniversite öğrencilerine özel olarak hazırlanan yarışma ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında lisans düzeyinde eğitim alan tüm öğrencilerin, Kudüs konusunda duygu ve düşüncelerini deneme türünde ifade etmeleri amaçlamıştı.
  • Ödüllü yarışmada dereceye giren 3 kişiye bilgisayar, 13 kişiye Kudüs turu hediye edilmişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >