Merakla beklenen 'Çarpışma'nın ilk fragmanı yayınlandı

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini Elçin Sangu'yla paylaşacağı 'Çarpışma' dizisi, kasım ayında ekranlarda olmaya hazırlanıyor.
Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini Elçin Sangu'yla paylaşacağı 'Çarpışma' dizisi, kasım ayında ekranlarda olmaya hazırlanıyor.

Yayın tarihine kısa bir süre kala paylaşılan ilk bölüm fragmanı ile ekranlara gelen Çarpışma dizisi, hayranlarını heyecanlandırdı. Kasım ayında başlayacak olan dizinin yayınlanmasına sayılı günler kala ilk bölümün fragmanı da Ay Yapım tarafından dizi severler ile paylaşıldı.

Yönetmenliğini Ezel ve İçerde dizilerinin yönetmeni Uluç Bayraktar'ın yapacağı projede, Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ kasım ayında kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Genç oyuncu Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ, ilk kez bir arada kamera karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Genç oyuncu Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ, ilk kez bir arada kamera karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun paylaştığı SHOW TV ekranlarının yeni dizisi Çarpışma'nın, merakla beklenen ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

https://www.showtv.com.tr/video/embed/561172
Kasım ayında izleyicisiyle buluşacak
Yayın tarihine kısa bir süre kala paylaşılan ilk bölüm fragmanı ile ekranlara gelen Çarpışma dizisi hayranlarını heyecanlandırdı. Kasım ayında başlayacak olan dizinin yayınlanmasına sayılı günler kala ilk bölümün fragmanı da Ay Yapım tarafından dizi severler ile paylaşıldı.
Kasım ayında izleyicisiyle buluşacak Yayın tarihine kısa bir süre kala paylaşılan ilk bölüm fragmanı ile ekranlara gelen Çarpışma dizisi hayranlarını heyecanlandırdı. Kasım ayında başlayacak olan dizinin yayınlanmasına sayılı günler kala ilk bölümün fragmanı da Ay Yapım tarafından dizi severler ile paylaşıldı.
Çarpışma dizisinin konusu nedir?
Travma yaşayan komiser Mahir'in hayat hikayesinin anlatılacağı dizide, dört aracın çarpışmasıyla başlayan etkileyici bir hikayenin ekranlara gelmesi planlanıyor. Senaryosunu İstanbullu Gelin'e imza atan Ali Aydın'ın kaleme aldığı projenin yönetmenliği ise, Uluç Bayraktar'a ait...
Çarpışma dizisinin konusu nedir? Travma yaşayan komiser Mahir'in hayat hikayesinin anlatılacağı dizide, dört aracın çarpışmasıyla başlayan etkileyici bir hikayenin ekranlara gelmesi planlanıyor. Senaryosunu İstanbullu Gelin'e imza atan Ali Aydın'ın kaleme aldığı projenin yönetmenliği ise, Uluç Bayraktar'a ait...
'Yaşamayanlar'da rol almıştı
Kiralık Aşk dizisinde gösterdiği başarılı performans ile büyük beğeni toplayan genç oyuncu Elçin Sangu, son olarak Türkiye'nin ilk vampir dizisi 'Yaşamayanlar'da rol almıştı. Yeni sezonda televizyon ekranlarına dönmeyi planlayan Sangu, Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol alacakları dizi teklifini kabul etti.
'Yaşamayanlar'da rol almıştı Kiralık Aşk dizisinde gösterdiği başarılı performans ile büyük beğeni toplayan genç oyuncu Elçin Sangu, son olarak Türkiye'nin ilk vampir dizisi 'Yaşamayanlar'da rol almıştı. Yeni sezonda televizyon ekranlarına dönmeyi planlayan Sangu, Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol alacakları dizi teklifini kabul etti.
Cansu Dere teklifi reddetti
Tatlıtuğ’un partneri olması için, Cansu Dere’ye teklif götürülse de, son olarak “Şahsiyet” adlı internet dizisinde rol alan Dere, senaryoyu okuduktan sonra rolün kendisine uygun olmadığı gerekçesiyle teklifi reddetti.
Cansu Dere teklifi reddetti Tatlıtuğ’un partneri olması için, Cansu Dere’ye teklif götürülse de, son olarak “Şahsiyet” adlı internet dizisinde rol alan Dere, senaryoyu okuduktan sonra rolün kendisine uygun olmadığı gerekçesiyle teklifi reddetti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >