Modayı yalnızca podyumlardan takip edenlere Paris sokaklarından stil önerileri

Bu kış da, sokak modasında zıt renklerin kombini hakim.
Bu kış da, sokak modasında zıt renklerin kombini hakim.

Her yıl, hatta neredeyse her mevsim farklı stil önerileriyle karşılaşıp değişik tarzlara maruz kaldığımız gerçeği kaçınılmaz. Kimi zaman trendi yakalamak için popüler mağaza vitrinlerini takip etmek de yetmiyor. Değişim öylesine hızlı ilerliyor ki, tam anlamıyla yakalamak neredeyse imkansız. Bizim önerimiz trendleri yakalarken bir yandan da size yakışanı bulabilmeniz...

Modayı yalnızca podyumlardan takip edenlere Paris sokaklarından stil önerileri!

"Oversize kabanlar"

                                    
                                    
                                    
                                    
                                Oversize modası geride kaldı dediysek, kabanlarda da geçerli demedik. Bu kış modasında büyük beden kabanlar en popüler parçalar arasında yer alıyor. Jean ve sıradan bir spor ayakkabı ile kombinleme imkanı bulabileceğiniz kabanlar, şıklığınıza şıklık katacak.
"Oversize kabanlar" Oversize modası geride kaldı dediysek, kabanlarda da geçerli demedik. Bu kış modasında büyük beden kabanlar en popüler parçalar arasında yer alıyor. Jean ve sıradan bir spor ayakkabı ile kombinleme imkanı bulabileceğiniz kabanlar, şıklığınıza şıklık katacak.
Midi boy etekler

                                    
                                    
                                    
                                    
                                Ne mini ne uzun, midi boylar bu sezonda da en popüler parçalar arasında olma gücünü koruyor. İster çizmeyle, ister kısa botla ya da klasik bir ayakkabıyla kombinleme imkanı bulabileceğiniz midi boy etekler, yeni sezonda sizleri bekliyor.
Midi boy etekler Ne mini ne uzun, midi boylar bu sezonda da en popüler parçalar arasında olma gücünü koruyor. İster çizmeyle, ister kısa botla ya da klasik bir ayakkabıyla kombinleme imkanı bulabileceğiniz midi boy etekler, yeni sezonda sizleri bekliyor.
Şapka tasarımlarına bayılacaksınız!

                                    
                                    
                                    Hayal gücünü zorlayan tasarımlarıyla şapkalar, bu sezon da popülerliğini korumaya devam ediyor. En klişe kombinleri bile farklılaştırmakta usta şapka tasarımlarına bayılacaksınız.
Şapka tasarımlarına bayılacaksınız! Hayal gücünü zorlayan tasarımlarıyla şapkalar, bu sezon da popülerliğini korumaya devam ediyor. En klişe kombinleri bile farklılaştırmakta usta şapka tasarımlarına bayılacaksınız.
Renklerden korkmayın!

                                    
                                    
                                    Kış mevsimi genelde koyu renkler tercih edilse de, puslu havaları renklendirmek sizin elinizde. Boş verin siyahları, renklerden korkmayın.
Renklerden korkmayın! Kış mevsimi genelde koyu renkler tercih edilse de, puslu havaları renklendirmek sizin elinizde. Boş verin siyahları, renklerden korkmayın.
Sokakta kürk modası!

                                    
                                    
                                    Sokak modasındaki kürk trendi, 2018 kışında da devam ediyor. Kürklerinizi saklandıkları yerden çıkarma zamanı geldi; bu kış da rahat rahat giyip sokağa çıkabilirsiniz.
Sokakta kürk modası! Sokak modasındaki kürk trendi, 2018 kışında da devam ediyor. Kürklerinizi saklandıkları yerden çıkarma zamanı geldi; bu kış da rahat rahat giyip sokağa çıkabilirsiniz.
"Jean" modasına doyacaksınız!

                                    
                                    
                                    Bu sezon jean modası yine devam ediyor; hatta jean ile jean kombinleme trendi bile çoktan başladı. Yeni sezonda denimleri korkmadan tercih edip kombinleme imkanınız var.
"Jean" modasına doyacaksınız! Bu sezon jean modası yine devam ediyor; hatta jean ile jean kombinleme trendi bile çoktan başladı. Yeni sezonda denimleri korkmadan tercih edip kombinleme imkanınız var.
Korkmanıza gerek yok!

                                    
                                    
                                    Plastik tasarımlar ve gümüş rengi yeni sezon trendleri arasında yer alıyor. Korkmanıza gerek yok; bu halde sokağa çıkamayacağınız gerçeği ortada. Bu kare, size yalnızca renk tercihinde yardımcı olacaktır.
Korkmanıza gerek yok! Plastik tasarımlar ve gümüş rengi yeni sezon trendleri arasında yer alıyor. Korkmanıza gerek yok; bu halde sokağa çıkamayacağınız gerçeği ortada. Bu kare, size yalnızca renk tercihinde yardımcı olacaktır.
Oversize kalıplara elveda!

                                    
                                    
                                    O üzerinizde döküm döküm durup formunuzdan uzaklaştıran oversize kalıplara bu sezon veda etmeye hazır olun. Yeni sezonda belden oturtmalı, oldukça feminen kıyafetler trend.
Oversize kalıplara elveda! O üzerinizde döküm döküm durup formunuzdan uzaklaştıran oversize kalıplara bu sezon veda etmeye hazır olun. Yeni sezonda belden oturtmalı, oldukça feminen kıyafetler trend.
Mesai sokakta devam ediyor!

                                    
                                    
                                    2017- 18 Sonbahar/ Kış koleksiyonlarının resmi tasarımları, ofis sınırlarından taşıyor; takımlar, döpiyesler ve kalem etekler mesaiye sokakta devam ediyor.
Mesai sokakta devam ediyor! 2017- 18 Sonbahar/ Kış koleksiyonlarının resmi tasarımları, ofis sınırlarından taşıyor; takımlar, döpiyesler ve kalem etekler mesaiye sokakta devam ediyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >