Müge Anlı canlı yayınında şok itiraf: Oğlumu ben öldürdüm

Müge Anlı sunucusu olduğu programda yine bir cinayeti aydınlattı.
Müge Anlı sunucusu olduğu programda yine bir cinayeti aydınlattı.

Oğulları Engin Karakollu'nun kayıp olduğu gerekçesiyle Müge Anlı'nın programına başvuran aile canlı yayında hayatının şokunu yaşadı. Anne Şaziment Karakollu, kocası Arif Karakollu'dan şüphelendiğini söylemişti. Bu gelişmelerin ardından baba Arif Karakollu, oğlunu pompalı tüfekle öldürdüğünü itiraf etti.

Müge Anlı'nın bu sabah yayınlanan ve halen devam eden bölümünde kan donduran bir gelişme yaşandı. Oğulları Engin Karakollu'yu aramak için Müge Anlı'nın programına başvuran ve eşi Arif Karakollu'dan şüphelenen Şaziment Karakollu'ya kötü haber geldi. Hakkındaki iddiaları yanıtlamak için stüdyoya gelen baba Arif Karakollu, oğlu Engin'i öldürdüğünü detay vererek canlı yayında anlattı.

Olayı anını anlatırken eşi ve kızının dışarı çıkarılmasını isteyen Arif Karakollu çocuğunu nasıl öldürdüğünü şu sözlerle anlattı:

"Her gün gelip beni tehdit ediyordu. Kendimi korumak için tüfeğim yatağımın altında yatıyordum. Onu döşünden tekkurşunlavurdum. Hemen öldü. Sonra onu mandıranın kenarına gömdüm. Toprağı 1 metre falan kazdım. Üzerini de samanlarla örttüm. Ben bunlardan önce size başvurup anlatacaktım ama onlar benden önce davrandı. Huzurlu uyuyamıyorum. Pişmanım ama mecbur kaldım."

Canlı yayında tutuklandı

Oğlu Engin'i öldürdüğünü itiraf ettikten sonra gözyaşlarına boğulan ArifKarakollu, pişmanlığını dile getirdi. Daha sonra emniyet ekiplerinin stüdyoya gelmesinin ardından kelepçelenerek tutuklandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >