'Müslüm' filmini izleyen 2 aylık anne Şükran Ovalı sütten kesildi

Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı ve Müslüm filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu oynayan Şahin Kendirci
Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı ve Müslüm filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu oynayan Şahin Kendirci

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin, geçtiğimiz yıl ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile İtalya'da nikah masasına oturmuştu. Çiftin geçtiğimiz aylarda ikinci kez baba olan Erkin’in oyuncu eşi Şükran Ovalı, yapımcının uyarısını dinlemedi.

Usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmini izleyen genç oyuncu Şükran Ovalı, filmin yapımcısı Mustafa Uslu'nun "Çocuk emziren kadınlar sütten kesilebilir" uyarısına kulak asmayınca sütten kesildi.

Başrollerini Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’un paylaştığı “Müslüm” filmi, son olarak çekimler için harcanan 21 milyon lira ile gündem olmuştu.

Filmi izleyince sütten kesildi

                                    
                                    Vizyona girmek için gün sayan 'Müslüm' filmini izlemek isteyen Şükran Ovalı'ya, yapımcı Mustafa Uslu tarafından "Çocuk emziren kadınlar sütten kesilebilir" uyarısı yapıldı. İki ay önce anne olan oyuncu, buna rağmen filmi izleyince sütten kesildi.
Filmi izleyince sütten kesildi Vizyona girmek için gün sayan 'Müslüm' filmini izlemek isteyen Şükran Ovalı'ya, yapımcı Mustafa Uslu tarafından "Çocuk emziren kadınlar sütten kesilebilir" uyarısı yapıldı. İki ay önce anne olan oyuncu, buna rağmen filmi izleyince sütten kesildi.
10 milyon seyirciye ulaşmayı hedefliyor

                                    
                                    Çekimleri 1 yıl süren filmin yapımcısı Mustafa Uslu’nun sonuçtan çok memnun olduğu gelen haberler arasında... Yapım şirketi, filmle en az 10 milyon seyirciye ulaşmayı hedefliyor. Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyazperdeye taşıyan "Müslüm" filminin yönetmenliğini Ketche ve Can Ulkay üstleniyor. Senaryosunu Hakan Günday'ın kaleme aldığı filmde Müslüm Gürses'i Timuçin Esen, eşi Muhterem Nur'u ise Zerrin Tekindor canlandırıyor.
10 milyon seyirciye ulaşmayı hedefliyor Çekimleri 1 yıl süren filmin yapımcısı Mustafa Uslu’nun sonuçtan çok memnun olduğu gelen haberler arasında... Yapım şirketi, filmle en az 10 milyon seyirciye ulaşmayı hedefliyor. Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyazperdeye taşıyan "Müslüm" filminin yönetmenliğini Ketche ve Can Ulkay üstleniyor. Senaryosunu Hakan Günday'ın kaleme aldığı filmde Müslüm Gürses'i Timuçin Esen, eşi Muhterem Nur'u ise Zerrin Tekindor canlandırıyor.
Filmin maliyeti 21 milyon

                                    
                                    26 Ekim'de vizyona girecek olan Müslüm filmi kadrosu ve konusu kadar, bütçesiyle de iddialı. Filmin maliyetinin tam 21 milyon lira olduğu ortaya çıktı.
Filmin maliyeti 21 milyon 26 Ekim'de vizyona girecek olan Müslüm filmi kadrosu ve konusu kadar, bütçesiyle de iddialı. Filmin maliyetinin tam 21 milyon lira olduğu ortaya çıktı.
7 yıllık evlilik sona erdi

                                    2009 yılında Asena Atalay ile nikah masasına oturan Caner Erkin'in, bu evliliğinden Çınar adında bir oğlu oldu. Çift, 2016 yılının Ocak ayında boşanma kararı alarak yollarını ayırdı.
7 yıllık evlilik sona erdi 2009 yılında Asena Atalay ile nikah masasına oturan Caner Erkin'in, bu evliliğinden Çınar adında bir oğlu oldu. Çift, 2016 yılının Ocak ayında boşanma kararı alarak yollarını ayırdı.
Şükran Ovalı ile nikah masasına oturdu

                                    
                                    Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin, geçtiğimiz yıl ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile İtalya'da nikah masasına oturmuştu. Erkin düğün fotoğrafını Instagram hesabından 'Dünyanın en mutlu erkeği benim' notuyla paylaşmıştı.
Şükran Ovalı ile nikah masasına oturdu Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin, geçtiğimiz yıl ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile İtalya'da nikah masasına oturmuştu. Erkin düğün fotoğrafını Instagram hesabından 'Dünyanın en mutlu erkeği benim' notuyla paylaşmıştı.
İkinci kez baba oldu 

                                    
                                    Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı ile olan evliliğinden bir çocuk sahibi daha oldu. Çift, Ağustos ayında dünyaya gelen kız çocuklarına Mihran adını verdi.
İkinci kez baba oldu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı ile olan evliliğinden bir çocuk sahibi daha oldu. Çift, Ağustos ayında dünyaya gelen kız çocuklarına Mihran adını verdi.
Ali Eyüboğlu, köşesinde yer verdi

                                    
                                    Usta gazeteci Ali Eyüboğlu, Milliyet'teki köşesinde Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı'nın Müslüm filmini izledikten sonra sütten kesilmesi konusuna yer verdi. Eyüboğlu'nun "Şükran Ovalı'yı Sütten Kesti" başlıklı yazısı şöyle: "Seul'de 'Müslüm' sinema üzerine sohbet ettiğimiz Mustafa Uslu, oyuncu Şükran Ovalı'nın filmi izledikten sonra başına geleni şöyle anlattı: "Caner Erkin ve Şükran Ovalı'yla ailece görüşüyoruz. Şükran, 'Müslüm'ü izlemek istediğinde ona, focus gruplardan çocuk emziren kadınların sütten kesildiğini söyledim. Ama o, 'Benim oyuncu olduğumu unutuyorsun galiba' diye itiraz etti. Birlikte filmi izledik. Şükran ertesi gün eşim Sinem'i arayıp, sütten kesildiğini, o yüzden doktora gideceğini söyledi."
Ali Eyüboğlu, köşesinde yer verdi Usta gazeteci Ali Eyüboğlu, Milliyet'teki köşesinde Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı'nın Müslüm filmini izledikten sonra sütten kesilmesi konusuna yer verdi. Eyüboğlu'nun "Şükran Ovalı'yı Sütten Kesti" başlıklı yazısı şöyle: "Seul'de 'Müslüm' sinema üzerine sohbet ettiğimiz Mustafa Uslu, oyuncu Şükran Ovalı'nın filmi izledikten sonra başına geleni şöyle anlattı: "Caner Erkin ve Şükran Ovalı'yla ailece görüşüyoruz. Şükran, 'Müslüm'ü izlemek istediğinde ona, focus gruplardan çocuk emziren kadınların sütten kesildiğini söyledim. Ama o, 'Benim oyuncu olduğumu unutuyorsun galiba' diye itiraz etti. Birlikte filmi izledik. Şükran ertesi gün eşim Sinem'i arayıp, sütten kesildiğini, o yüzden doktora gideceğini söyledi."
Müslüm Gürses'in çocukluk yıllarının anlatıldığı sahneleri, 'O Ses Türkiye Çocuklar' yarışmasında birinci olan Şahin Kendirci oynuyor.
Müslüm Gürses'in çocukluk yıllarının anlatıldığı sahneleri, 'O Ses Türkiye Çocuklar' yarışmasında birinci olan Şahin Kendirci oynuyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >