Nagihan Karadere'den yıllar sonra gelen Survivor itirafı

Survivor'a 3 kez katılan Nagihan Karadere, yarışmanın perde arkasını anlattı.
Survivor'a 3 kez katılan Nagihan Karadere, yarışmanın perde arkasını anlattı.

Bir televizyon programına konuk olan milli sporcu Nagihan Karadere, üç kez katıldığı Survivor'da yaşadığı deneyimlerini ve özel hayatının nasıl gittiğini seyircilerle paylaştı. Survivor'da başına gelen komik olayı eğlenceli bir dille anlattı.

''Survivor'da bize yemek vereceklerini sanıyordum''

İlk gittiğimde toplantıda yemek falan hiç konuşmadık, ‘yemek veriyorlardır’ diye düşündüm. Parkurda oyun oynadık çok yorulduk. Akşam oldu adada yetkililere sordum; ‘yemek veriyorlar mı?’ dedim. Ondanlar da bana ‘bekle bekle akşam hamburger gelecek’ dediler.

Ben de arkadaşlara ‘kokonatla karnınızı şişirmeyin, yemek gelecek’ dedim. Biz bütün gece bekledik, ne gelen var ne giden.

Ertesi gün sorduk yetkililere, ‘abi dün yemek gelmedi…’ O da ‘Ne diyorsun Nagihan ne yemeği’ dedi. Biz o zaman olayın farkına vardık.

Nagihan Karadere kimdir?

27 Aralık 1984 tarihinde Osmaniye'de dünyaya gelmiştir. Fenerbahçe forması altında atletizm dalında sporcu olarak yetişen Nagihan, sürat koşuları branşında da bir çok müsabakaya katılmıştır.

Nagihan Karadere, 2003 yılında Köstence’de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası’nda 400 metre branşında altın madalyanın sahibi oldu. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Asıl ününe katıldığı yarışma ile kazanan Nagihan Karadere, milli atlet olarak 2012 yaz olimpiyatlarında Türkiye'ye temsil etti.
Asıl ününe katıldığı yarışma ile kazanan Nagihan Karadere, milli atlet olarak 2012 yaz olimpiyatlarında Türkiye'ye temsil etti.

Sürat koşu yarışmalarından bir çok madalya almaya hak kazanan milli atlet Nagihan Karadere, Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen Dünya Üniversite Yaz Oyunlarında bayrak yarışında gümüş madalya kazandı. Nagihan Karadere’nin 400 metre engelli yarışında da bronz madalyası bulunuyor.

2012 Yaz Olimpiyatları’nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Nagihan Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu’nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. Bunun üzerine Nagihan Karadere, yarışın ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından özür diledi.

Nagihan Karadere ve kızı Ece Arven Gökçe.
Nagihan Karadere ve kızı Ece Arven Gökçe.


Nagihan Karadere, eşi Uğur Gökçe ile 2016 yılında olaylı bir şekilde boşanarak yollarını ayırdı. Milli atletin Ece Arven Gökçe adında bir kız çocuğu var.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >