Netflix'in Ağustos ayı takvimi belli oldu: Yüzüklerin Efendisi geri döndü

Netflix, Ağustos 2019
Netflix, Ağustos 2019

● 'Bu ay Netflix'te neler var' artık bir Netflix rutini haline geldi. Netflix bu formatıyla her ay yeni çıkacak yapımlarını önceden seyircilerine duyuruyor.

● Son olarak Ağustos ayı tüm içerik listesini açıklayan Netflix, bu ay içerisinde Mindhunter 2. sezon, Glow 3. sezon ve Çelik Adam gibi yapımları Netflix içerik havuzuna ekliyor.

● Film tutkunlarını sevindirecek bir diğer haber ise, Ağustos'ta Yüzüklerin Efendisi üçlemesi Netflix'te yeniden seyirciyle buluşuyor.

Nitekim Yüzüklerin Efendisi üçlemesi, Çelik Adam ve geçtiğimiz sezonları beğenilerek izlenmiş yeni sezonları da heyecanla beklenen Glow, Mindhunter gibi diziler Ağustos ayında Netflix'te olacak.

Ağustos ayında Netflix'te yayınlanacak yapımlar

Glow: 3. Sezon (9 Ağustos)

Orange is the New Black ekibi tarafından yapılan komedi dizisi.

"1980’lerde Los Angeles’ta yaşayan bir grup uyumsuz kadın, kendilerini Güreşin Özel Kadınları olarak baştan yaratır.”

Mindhunter: 2. sezon (16 Ağustos)

13 Ekim 2017’de Netflix’te yayın hayatına başlayan bir Amerikan suç ve drama dizisi.

1970’lerin sonunda iki FBI Ajanı, cinayet psikolojisini araştırarak ve tamamıyla gerçek canilerle endişe verici bir yakınlık kurarak suç biliminde yeni ufuklar açar.

2009 yapımı başrolünde Brad Pitt'in yer aldığı Soysuzlar Çetesi filmi, Ağustos'ta Netflix'te

“İşgal altındaki Paris’te Yahudi bir sinema sahibi, bir Nazi galasına ev sahipliği yapmaya zorlanır. Bir grup Amerikalı asker, burada bir hesaplaşma planlamaktadır.”

The Incredible Hulk (16 Ağustos)

2008 yapımı, Louis Leterrier'ın yönettiği, başrollerinde Edward Norton, Liv Tyler, William Hurt ve Tim Roth'un oynadığı, ikinci dönem Marvel Sinematik Evreni süperkahraman filmidir.

“Ters giden bir deneyin ardından Dr. Bruce Banner, her sinirlendiğinde iri kıyım yeşil bir canavara dönüşmeye başlayınca ordunun hedefi haline gelir.”

Queen Of The South: 3. Sezon (20 Ağustos)

“Sevgilisini öldüren kartel için çalışmaya zorlanan Teresa, hayatta kalabilmek için şehirdeki deneyimlerine, sadık bir dostuna ve gizemli bir deftere güvenmek zorundadır.”

Workin’ Moms: 3. Sezon (29 Ağustos)

“Doğum izni sona erdi. Artık işe geri dönme zamanı. Bu dört anne; çocukları, patronları, aşk hayatları ve günümüz Torontosu’nun yaşantısıyla başa çıkmaya çalışıyordur.”

Film, 1982’de çıkan Siyah Kristal filminin öncesini konu alacak.

“Fantastik klasiğin öncesini anlatan bu devam filminde, korkunç bir sırrı keşfeden üç genç Gelfling, acımasız İmparator’a karşı bir isyanın fitilini ateşler.”

Derry Girls: 2. Sezon (2 Ağustos)

Gençlik dizisi olan Derry Girls’de: “1990’larda Kuzey İrlanda’da yaşanan siyasi çatışmaların ortasında, beş lise öğrencisi evrensel ergenlik sorunlarıyla başa çıkmaya çalışıyor.”

Las Chicas Del Cable: 4. Sezon (9 Ağustos)


Cable Girls, Netflix yapımı bir İspanyol dönemi drama dizisidir.

“1920’lerde Madrid’de, Ulusal Telefon Kurumunda çalışan dört kadın; aşk, arkadaşlık ve modern ofis hayatıyla uğraşırken iletişim devrimine de birinci elden şahit olur.”

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi (1 Ağustos)

Tüm zamanların efsane üçlemesi Netflix'te sevenleriyle buluşacak.

“Sauron’un Yüzüğü’nü yok etmek için Hobbitlerin huzur dolu köyünden ayrılan Frodo Baggins, Mordor’un karanlık uçurumlarına kadar uzanan tehlikeli bir yolculuğa atılır.”

Wonder Woman (1 Ağustos)

2017 yapımı Amerikan süper kahraman filmi Wonder Woman, DC evreninin en iddialı karakterlerinden biri olarak karşımıza çıkmıştı.

“Bir savaşçı prenses, dış dünyadaki yıkıcı bir savaşa son verme umuduyla, korunaklı adasının nispeten güvenli ortamını terk eder.”

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >