Netflix'in yeni gösterisi: 'Osmosis'

Netflix'ten yeni bir bilim kurgu gösterisi geliyor.
Netflix'ten yeni bir bilim kurgu gösterisi geliyor.

Dijital yayın platformu Netflix'in Oscar kazanması eleştirileri de beraberinde getirmişti.Yaptığı orijinal filmler sayesinde izlenme oranları gittikçe artan platform yeni bir bilim kurgu gösterisi ile seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir Fransız yapımı olan Osmosis ile seyircisinin karşısına çıkmak üzere olan platform yine heyecan yaratmayı başardı.

Netflix son zamanlarda isimini oldukça duyduğumuz ve dijital anlamda sağlam olan platformlardan birisi. Üstelik orijinal filmler yapması popülaritesini de arttırmış durumda. Her alanda film yapan ve seyircisi ile buluşturan platform Türkiye içinde 3 proje hazırlığında. Üstelik Netflix Oscar'dan 3 ödülle birden ayrılarak geceye damga vurdu.

Bilim kurgu gösterisi başlıyor

Fransız yapımı olan Osmosis Netflix'te yayınlanacak. Yapay zekanın biyometrik veriler ile birleştiğinde, çöpçatanlık konusunda nasıl sonuçlar elde edebileceğine dair bir alternatif evren sunuyor. Bu tarz dizi ve filmler geniş kitlelerin ilgisini çekmek konusunda oldukça başarılı. Bunlar içinde en iyisi şüphesiz Black Mirror.

Osmosis'inde Blcak Mirror'a yakın olacağı konuşuluyor. Film 29 Mart'ta Netflix'te.

Osmanlı'yı ve Göbeklitepe'yi anlatacak

Netflix Türkiye için projeler yapmaya devam ediyor. Bunlardan ilki Osmanlı'nın yükselişini anlatacak olan Ottoman Rising olacak. Dizi 6 bölümden oluşacak. Kadroda Tuba Büyüküstün, Birkan Sokullu gibi isimler yer alıyor. Diğer bir dizi ise Göbeklitepe'nin tarihini anlatacak. Kadroda Beren Saat bulunuyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >