Norm Ender: Biz savaşı değil ülkemizi seviyoruz!

Norm Ender
Norm Ender

Son dönemin en ünlü rap sanatçılarından Norm Ender, Türkiye'nin güvenli bölge oluşturmak amacıyla Fırat'ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nı desteklediğini sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla gündem olan Ender, terör örgütleri eylem yaparken, emperyalistler ülkemizi tehdit ederken sessiz kalanları da eleştirdi.

Türkiye'nin Suriye sınır koridoru boyunca terör örgütleri tarafından oluşturulan tehditlere yönelik ilk hamle 'Barış Pınarı Harekatı' ile geldi. Fırat'ın doğusuna düzenlenen harekata sosyal medya üzerinden birçok ünlü isim desteğini bildiren tweetler attı ve Türk askerine başarı temennilerini iletti.

Son dönemde yaptığı rap şarkılarla adından sıkça söz ettiren Norm Ender lakaplı sanatçı Ender Eroğlu, Barış Pınar'ı Harekatı'na desteğini attığı tweetle duyurdu.

Yiğitlerimize başarılar!

Türk askerine desteğini bildiren Norm Ender ayrıca bu harekata karşı çıkan isimleri de eleştirdi. Türkiye'ye yönelik tehditler ve eylemler gerçekleştiğinde sessiz kalanların, yine terör örgütlerine karşı ülke sınırlarını korumak amaç TürkSilahlıKuvvetleri'nin başlattığı operasyona karşı çıkmasını samimi bulmadığını söyledi.

Biz savaşı değil, ülkemizi seviyoruz!

Sosyal medya üzerinden Barış Pınar'ı Harekatı'na destek verenleri ve operasyonun genelini eleştirenlere de cevap niteliğinde bir tweet atan Norm Ender, ''savaşa hayır diyenler, ülkemize yönelik saldırılar gerçekleştiğinde de böyle duyalar gösterebilse'' sözleriyle tepki gösterdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >