Onları kimse tanıyamıyor! Siz tanıyabildiniz mi?

Adile Naşit
Adile Naşit

Yeşilçam'ın usta oyuncularının çocukluk fotoğraflarını görenler gözlerine inanamıyor! Siz onları tanıyabildiniz mi?

Yeşilçam Sineması'nın usta oyuncularının çocukluk fotoğraflarını görenler onları tanımakta zorlandı.

Siz tanıyabildiniz mi?
Belki de onların ilk kez gördüğünüz bu fotoğrafı, seneler önce eski bir mahallede çekilmiş.
Siz tanıyabildiniz mi? Belki de onların ilk kez gördüğünüz bu fotoğrafı, seneler önce eski bir mahallede çekilmiş.
Bakın onlar kim!
Bizimkiler'in babaannesi olarak tanınan Güzin Özipek ve Adile Naşit'in gençlik yıllarında çekilen fotoğrafını görenler onları tanımakta zorlandı. Yıllar sonra, 1971'de yeniden aynı karede poz veren Güzin Özipek ve Adile Naşit 'Beyoğlu Güzeli' filmindeki Annik ile Mannik rolleriyle bir araya geldi.
Bakın onlar kim! Bizimkiler'in babaannesi olarak tanınan Güzin Özipek ve Adile Naşit'in gençlik yıllarında çekilen fotoğrafını görenler onları tanımakta zorlandı. Yıllar sonra, 1971'de yeniden aynı karede poz veren Güzin Özipek ve Adile Naşit 'Beyoğlu Güzeli' filmindeki Annik ile Mannik rolleriyle bir araya geldi.
Annik ile Mannik
Beyoğlu Güzeli filmindeki Annik ile Mannik rolleriyle de akıllara kazınan Yeşilçam'ın efsane oyuncularının dizileri, günümüzde hala en sevilenler arasında yer alıyor.
Annik ile Mannik Beyoğlu Güzeli filmindeki Annik ile Mannik rolleriyle de akıllara kazınan Yeşilçam'ın efsane oyuncularının dizileri, günümüzde hala en sevilenler arasında yer alıyor.
Kötü kadın rolleri
11 Mart 1925 tarihinde İstanbul'da doğan Güzin Özipek, Yeşilçam'ın kötü kadın rollerinde yer alsa da; biz onu Bizimkiler dizisinin babaannesi olarak anımsıyoruz.
Kötü kadın rolleri 11 Mart 1925 tarihinde İstanbul'da doğan Güzin Özipek, Yeşilçam'ın kötü kadın rollerinde yer alsa da; biz onu Bizimkiler dizisinin babaannesi olarak anımsıyoruz.
Herkesin gönlünü feth etti!
17 Haziran 1930'da İstanbul'da doğan Adile Naşit ise, oyunculuğu ve samimi halleriyle herkesin gönlünü feth etmeyi başardı.
Herkesin gönlünü feth etti! 17 Haziran 1930'da İstanbul'da doğan Adile Naşit ise, oyunculuğu ve samimi halleriyle herkesin gönlünü feth etmeyi başardı.
Bir efsaneydi!
Gerçek adı Adela Özcan olan  Türk sinema oyuncusu  ve televizyon sunucusu Naşit 1987'de yaşamını yitirdi.
Bir efsaneydi! Gerçek adı Adela Özcan olan Türk sinema oyuncusu ve televizyon sunucusu Naşit 1987'de yaşamını yitirdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >