Organize İşler 2 dosyası: Organize İşler'de kim kimdir?

Organize İşler 2 filminde hangi oyuncuyu nasıl bir rolde izleyeceğimize bakıyoruz

Yılmaz Erdoğan'ın 2005 yılında hem yönetip hem de başrolünde yer aldığı "Organize İşler" filminin devamı İstanbul'da çekiliyor. Setten ilk kareler de geldi. Peki filmde kim kimdir?

Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın başrolünde olduğu Organize İşler 2 filminin çekimlerine İstanbul'da devam ediliyor.

Haziran ayının sonunda başlayan filmin çekimleri, İstanbul'da Kadıköy ilçesinin yanı sıra Moda, İstiklal Caddesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Kapalı Çarşı ve Karaköy gibi semtlerde yapılıyor.

Semt halkının da Yılmaz Erdoğan'a ve ekibe olan destekleri hiç kesilmiyor. Erdoğan, durumu şu sözlerle açıklıyor:

Yılmaz Erdoğan, gördükleri ilgiden memnun

"Filmimizin çekimlerinin yapıldığı bölgelerdeki halkın sevgisi ve özellikle de çekimler sürecinde bize, ekibimize verdikleri desteğin değeri ölçülemez. Bu büyük sevgiyi yaşamanın yanında, çekimlere gösterdikleri saygı da işimizi yapmamızı kolaylaştırıyor."

Demet Akbağ'ın yanı sıra Ata Demirer, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola ve Bensu Soral'ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin, 4 Ocak'ta vizyona girmesi planlanıyor.

Yılmaz Erdoğan, çekimler boyunca kendisiyle selfie çekilmek isteyenleri kırmadı
Yılmaz Erdoğan, çekimler boyunca kendisiyle selfie çekilmek isteyenleri kırmadı

Filmden ilk kareler de yayınlandı. Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı karakterden ilk kareler şu şekilde:

Bensu Soral

                                    
                                    
                                    İçerde dizisiyle şöhreti elde eden genç oyuncu Bensu Soral, filmde Berfin Erdoğan'ın yetişkin hali olarak karşımıza çıkacak. Benzerlikleri tartışılsa da en merak edilenin performansı olacağı kesin.
Bensu Soral İçerde dizisiyle şöhreti elde eden genç oyuncu Bensu Soral, filmde Berfin Erdoğan'ın yetişkin hali olarak karşımıza çıkacak. Benzerlikleri tartışılsa da en merak edilenin performansı olacağı kesin.
Kıvanç Tatlıtuğ

                                    
                                    
                                    Mankenlik yarışmasından çıkmış olmasına rağmen kendisini tek tip rollerde sınırlandırmayan Tatlıtuğ, Organize İşler 2 filminde Saruhan Zincir rolünü canlandırıyor. Saruhan'da Kuzey Tekinoğlu karakterinden izlenimler bulabilmemiz mümkün.
Kıvanç Tatlıtuğ Mankenlik yarışmasından çıkmış olmasına rağmen kendisini tek tip rollerde sınırlandırmayan Tatlıtuğ, Organize İşler 2 filminde Saruhan Zincir rolünü canlandırıyor. Saruhan'da Kuzey Tekinoğlu karakterinden izlenimler bulabilmemiz mümkün.
Ezgi Mola

                                    
                                    
                                    Organize İşler 1'de hırsızlık çetesinin üyelerinden biri olarak izlediğimiz Mola, serinin 2. filminde Asım'ın eşi de olacak olan Lerzan Berrak karakteriyle karşımıza çıkıyor.
Ezgi Mola Organize İşler 1'de hırsızlık çetesinin üyelerinden biri olarak izlediğimiz Mola, serinin 2. filminde Asım'ın eşi de olacak olan Lerzan Berrak karakteriyle karşımıza çıkıyor.
Yılmaz Erdoğan

                                    
                                    Erdoğan, filmin hem yazarı hem de yönetmeni olabilir ancak oyuncu kimliğiyle de filmde yer alıyor. Erdoğan yine Asım karakteriyle karşımıza çıkacak. Bu sefer bizleri nasıl maceralar bekliyor merak konusu.
Yılmaz Erdoğan Erdoğan, filmin hem yazarı hem de yönetmeni olabilir ancak oyuncu kimliğiyle de filmde yer alıyor. Erdoğan yine Asım karakteriyle karşımıza çıkacak. Bu sefer bizleri nasıl maceralar bekliyor merak konusu.
Peki filmin ana karakterleri kimlerden oluşuyor?
Peki filmin ana karakterleri kimlerden oluşuyor?
Kıvanç Tatlıtuğ, filmde alışılagelmiş karakterinden çıkıyor.
Kıvanç Tatlıtuğ, filmde alışılagelmiş karakterinden çıkıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >