Oyuncu Canan Alkan'a 200 bin dolar şoku

Canan Alkan
Canan Alkan

Oyuncu Canan Alkan, yatıya gittiği evde 200 bin dolarını kaybetti.

Oyuncu Canan Alkan, yatıya gittiği evde 200 bin dolarını kaybetti. Canan Alkan, aynı sitede oturduğu ve yatıya gittiği sigortacı arkadaşı A.C.'nin evinde 200 bin dolarını çaldırdı.

Olay nasıl meydana geldi?

İddiaya göre; oyuncu Canan Alkan yanındaki 200 bin dolarla kadın arkadaşı ve komşusu olan A.C.'ye gitti. O gece orada kalacağı için parayı da yanına aldı. Alkan, parayı ertesi gün bankaya yatıracaktı. Ancak sabah uyandığında parasının çalındığını fark etti. Hemen Çekmeköy İlçe Emniyeti Asayiş Büro Amirliği'ni arayan Alkan, A.C.'nin evine hırsız girdiğini ve 200 bin dolarının çalındığını söyledi. İhbar üzerine siteye polis geldi. Olayla ilgili soruşturma açan polis, sitenin güvenlik kamera kayıtlarını taradı.

İncelemelerin ardından, hırsızlığın yaşandığı eve ve siteye o gece yabancı herhangi birinin girilmediği tespit edildi. Bunun üzerine ev sahibinden şüphelenen polis, A.C.'yi gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda da A.C.'nin yatak odasında yüklü miktarda dolar bulundu. Evde bulunan paranın kendisine ait olduğunu söyleyen A.C. serbest bırakıldı.

Canan Alkan
Canan Alkan

Komşusundan davacı oldu

A.C. hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Alkan, çalınan parasının bulunmasını istiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >