Palu ailesi işledikleri suçları itiraf etmeye başladı

Müge Anlı, Palu Ailesi'nin  ''Emniyetinin büyük bir gayret ortaya koyması sonucu bu cinayet ortaya çıktı. Ben sadece aracıyım" dedi.
Müge Anlı, Palu Ailesi'nin ''Emniyetinin büyük bir gayret ortaya koyması sonucu bu cinayet ortaya çıktı. Ben sadece aracıyım" dedi.

Türkiye'yi sarsan olaylarla bir anda gündeme oturan Palu Ailesi ve işledikleri tüm suçlar, Müge Anlı'nın programına katılmaları sonrası deşifre oldu. Kendisini 'cinci hoca' diye tanıtan Tuncer Ustael ve Palu Ailesi canlı yayında gözaltına alınmıştı. Müge Anlı, ailenin Meryem Tanhal'ın kaybolma olayını itiraf ettiğini söyledi.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı, Palu Ailesi soruşturmasında tutuklanan 6 isimden biri damat Tuncer Ustael'in, kayıp Meryem Tanhal'ın oğlu ile kendi 2 çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla ilgili soruşturmanın derinleştirilerek devam ettiğini açıkladı. Müge Anlı ise sunuculuğunu yaptığı Tatlı Sert programında, ailenin, kayıp olarak aranan Meryem ve Melike Tanhal'ın öldüğünü itiraf ettiklerini ancak nasıl öldüklerine dair farklı ifadeler verdiklerini söyledi.

Tuncer Ustael ve eşi, Müge Anlı canlı yayınında emniyet ekiplerince kelepçelenerek gözaltına alınmıştı.
Tuncer Ustael ve eşi, Müge Anlı canlı yayınında emniyet ekiplerince kelepçelenerek gözaltına alınmıştı.

Müge Anlı, 5 yıl önce kapanan soruşturma dosyasının, yaptıkları yayınların ihbar kabul edilmesi üzerine yeniden açıldığını hatırlattı.

  • Müge Anlı, "İzleyicilerimize çok teşekkür ediyorum. Komşu ailenin bağlanması. Diğer izleyicilerimizin bağlanması, Kocaeli Emniyetinin büyük bir gayretle ortaya koyması sonucu bu cinayet ortaya çıktı. Ben sadece aracıyım. Adalet bir şekilde tecelli edecek. Adalet yerini buldu. Şunu belirtmek istiyorum Palu ailesinin hepsi suçlarını itiraf etti. Allah'a şükürler olsun." ifadelerini kullandı.

Tecavüz soruşturması

Şüphelilerden baba Palu serbest kalırken, diğer aile üyeleri 'kastenöldürme' suçundan tutuklandı. Tuncer Ustael'in kayıp Meryem'in oğlu R.T.T. ve 2 öz çocuğuna yönelik cinsel istismar iddiasıyla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği açıklandı. Öte yandan Körfez İlçesi'nde 11 yıldır kayıp olan Meryem'in gömüldüğü iddia edilen yerde bir kemik parçasına daha ulaşıldı..


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >