Patlamış mısır kokusuna doyacağınızın kanıtı 10 harika vizyon filmi

Mis gibi patlamış mısır kokusunu siz de duymayalı çok oldu mu? Dört gözle beklenen film sezonu başladı.

Sinema sezonunun açılmasıyla, yerli yabancı onlarca sezon filmi vizyona girmek için sırada bekliyor.
İşte patlamış mısır kokusuna doyacağınızın kanıtı 10 harika vizyon filmi!
Aşıklar Şehri (La La Land)
Aşıklar Şehri (La La Land), Whiplash ile önemli bir çıkış yakalayan Damien Chazelle'in yazıp yönettiği, başrollerinde Ryan Gosling ve Emma Stone'un yer aldığı yeni sezon filmi. 
Filmde Los Angeles'ta tanışan bir çiftin müzikle iç içe yaşanan hikayesi anlatılıyor.
Aşıklar Şehri (La La Land) Aşıklar Şehri (La La Land), Whiplash ile önemli bir çıkış yakalayan Damien Chazelle'in yazıp yönettiği, başrollerinde Ryan Gosling ve Emma Stone'un yer aldığı yeni sezon filmi. Filmde Los Angeles'ta tanışan bir çiftin müzikle iç içe yaşanan hikayesi anlatılıyor.
Dönerse Senindir 
Murat Boz, İrem Sak ve Yasemin Allen'in başrollerini paylaştığı Dönerse Senindir, aşkını geri kazanmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. Boz'un hayranları, gişesi merak edilen romantik komedi filmi için sabırsızlanıyor.
Dönerse Senindir Murat Boz, İrem Sak ve Yasemin Allen'in başrollerini paylaştığı Dönerse Senindir, aşkını geri kazanmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. Boz'un hayranları, gişesi merak edilen romantik komedi filmi için sabırsızlanıyor.
Ben, Daniel Blake (I, Daniel Blake)
Usta yönetmen Ken Loach'un yeni filmi Ben Daniel Blake, hikayesiyle işçi sınıfının mevcut düzen karşısındaki durumunu gözler önüne seriyor. Loach, bu filmiyle geçtiğimiz Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye'ye uzanmıştı.
Ben, Daniel Blake (I, Daniel Blake) Usta yönetmen Ken Loach'un yeni filmi Ben Daniel Blake, hikayesiyle işçi sınıfının mevcut düzen karşısındaki durumunu gözler önüne seriyor. Loach, bu filmiyle geçtiğimiz Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye'ye uzanmıştı.
Sen Benim Her Şeyimsin 
Tolga Örnek'in yazıp yönettiği Sen Benim Her Şeyimsin, Sedat'ın sürpriz bir şekilde baba olduğunu öğrenmesiyle değişen yaşamını ve kızıyla ilişkisini anlatıyor.  
Tolga Çevik'in kızı Tuna Çevik ile başrolü paylaştığı yapımda, ikiliye Melis Birkan ve Cengiz Bozkurt eşlik ediyor.
Sen Benim Her Şeyimsin Tolga Örnek'in yazıp yönettiği Sen Benim Her Şeyimsin, Sedat'ın sürpriz bir şekilde baba olduğunu öğrenmesiyle değişen yaşamını ve kızıyla ilişkisini anlatıyor. Tolga Çevik'in kızı Tuna Çevik ile başrolü paylaştığı yapımda, ikiliye Melis Birkan ve Cengiz Bozkurt eşlik ediyor.
Müttefik (Allied)
Robert Zemeckis'in yönettiği Müttefik (Allied), sırtını Brad Pitt ve Marion Cotillard'a dayanan, iddialı bir gişe filmi olarak dikkat çekiyor.
Müttefik (Allied) Robert Zemeckis'in yönettiği Müttefik (Allied), sırtını Brad Pitt ve Marion Cotillard'a dayanan, iddialı bir gişe filmi olarak dikkat çekiyor.
Babamın Kanatları
İşçi ölümleri ve iş cinayetlerini konu edinen Babamın Kanatları, ele aldığı önemli mevzuya bilinçli yaklaşımıyla dikkat çeken bir yapım. Birçok festivalden ödüllerle dönen filmde, özellikle Menderes Samancılar performansı merak uyandırıyor.
Babamın Kanatları İşçi ölümleri ve iş cinayetlerini konu edinen Babamın Kanatları, ele aldığı önemli mevzuya bilinçli yaklaşımıyla dikkat çeken bir yapım. Birçok festivalden ödüllerle dönen filmde, özellikle Menderes Samancılar performansı merak uyandırıyor.
Gece Hayvanları (Nocturnal Animals)
A Single Man ile kendisiyle alakalı tüm şüpheleri gideren Tom Ford, yeni filmi Gece Hayvanları'nda gizemli bir hikayeyi ele alıyor. Venedik'ten Jüri Büyük Ödülü ile dönen film, oyuncu kadrosunda bulunan Amy Adams, Jake Gyllenhaal ve Michael Shannon gibi isimlerle de dikkat çekiyor.
Gece Hayvanları (Nocturnal Animals) A Single Man ile kendisiyle alakalı tüm şüpheleri gideren Tom Ford, yeni filmi Gece Hayvanları'nda gizemli bir hikayeyi ele alıyor. Venedik'ten Jüri Büyük Ödülü ile dönen film, oyuncu kadrosunda bulunan Amy Adams, Jake Gyllenhaal ve Michael Shannon gibi isimlerle de dikkat çekiyor.
Tereddüt
Yeşim Ustaoğlu'nun yeni filmi Tereddüt, farklı hayatlar yaşayan iki kadının yollarının kesişmesiyle gerçekleşenleri anlatıyor. Toronto'da prömiyeri gerçekleştiren film, Antalya'dan da ödülle dönmüştü.
Tereddüt Yeşim Ustaoğlu'nun yeni filmi Tereddüt, farklı hayatlar yaşayan iki kadının yollarının kesişmesiyle gerçekleşenleri anlatıyor. Toronto'da prömiyeri gerçekleştiren film, Antalya'dan da ödülle dönmüştü.
Gizli Güzellik (Collateral Beauty)
Will Smith, Kate Winslet, Edward Norton, Helen Mirren, Keira Knightley, Naomie Harris ve Michael Pena gibi ünlü isimlerden oluşan dev kadrosuyla dikkat çeken Gizli Güzellik, sabırsızlıkla beklenen filmler arasında yer alıyor.
Gizli Güzellik (Collateral Beauty) Will Smith, Kate Winslet, Edward Norton, Helen Mirren, Keira Knightley, Naomie Harris ve Michael Pena gibi ünlü isimlerden oluşan dev kadrosuyla dikkat çeken Gizli Güzellik, sabırsızlıkla beklenen filmler arasında yer alıyor.
Rogue One
Star Wars evreninde farklı bir hikaye anlatacak Rogue One, Bir Star Wars Hikayesi.
Rogue One Star Wars evreninde farklı bir hikaye anlatacak Rogue One, Bir Star Wars Hikayesi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >