Pelin Akil'in korku dolu anları: Cinayete tanık oldu

Pelin Akil, ikiz kızlarına Alin ve Lina adını verecek.
Pelin Akil, ikiz kızlarına Alin ve Lina adını verecek.

Ünlü oyuncu Pelin Akil, ikiz çocuklarını kucağına almak için gün sayıyor. Ekranlardan uzak duran ve eşi Anıl Altan ile birlikte YouTube çalışmalarına ağırlık veren Akil, Kadıköy tarafında bir cinayete tanık oldu. Oyuncu, "Silahla bir adam bir adamı vurdu ve adam hayatını oracıkta kaybetti" dedi.

Ünlü oyuncu pelin Akil, geçtiğimiz yıl kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile dünyaevine girmişti. Uzun süredir ekranlarda olmayan Akil, en son eşi ile beraber Çember dizisinde oynamıştı. Oyuncu, şu sıralar ikiz bebeklerini kucağına almak için gün sayıyor.

Cinayete tanık oldu

İkiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan oyuncu Pelin Akil, önceki gün bir cinayete tanık oldu.32 yaşındaki Akil, yaşadığı olay sonrası sosyal medyadan isyan etti.

Akil şu sözleri dile getirdi:

"Biraz önce Bağdat Caddesi'nde silahla bir adam bir adamı vurdu, çok yakınımızda. Ve adam hayatını oracıkta kaybetti, etraf curcuna…Bir can almak, Allah'ın verdiği cana bir başkasının son vermesi bu kadar basit mi? Çok korkunç ve üzücü. Allah herkesin içine güzellik versin."

Pelin Akil'in paylaştığı o gönderi.
Pelin Akil'in paylaştığı o gönderi.

Ne olmuştu?

Firari sanık İlhan Ünğan, Bağdat Caddesi Caddebostan'da bir kafenin önünde açılan ateş sonucu öldürüldü. Görgü tanıkları, Ünğan'ın eşi ve çocuğunun olay sırasında otomobilde bulunduğunu, vatandaşlar tarafından çevreden uzaklaştırıldığı söyledi. Olay yerine giden Ünğan'ın yakınlarından 3 kişi gözaltına alındı.

Davada tutuklu yargılanan Ünğan'ın ağabeyi Orhan Ünğan'ın avukatı da Kudbettin Kaya da iki yıl önce İstanbul Yeşilköy'de bir balık restoranında silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >