Reynmen ilk konserine çıkıyor: Bütün biletler tükendi

Reynmen, ilk konserini bu gece  verecek.
Reynmen, ilk konserini bu gece verecek.

● Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, Ela şarkısıyla büyük bir başarı elde etti.

● Şarkı ve klibin eleştirilmesine rağmen başarısını kutlamayı ihmal etmeyen Aktaş, bu akşam ilk konserini vermeye hazırlanıyor.

● Daha önce sosyal medya hesabından bir duyuru yaparak konser verip albüm çıkaracağını söyleyen YouTuber'ın loca biletleri 40 bin TL'den satıldı.

● Tüm biletlerin tükendiği konser için Reynmen 2 saat sahnede kalacak.

Reynmen lakabının kullanarak sosyal medyada fenomen haline gelen Yusuf Aktaş geçtiğimiz ay 'Ela' ismini verdiği yeni şarkısını yayınlandı. 'Derdim Olsun' şarkısında elde ettiği başarıyı tekrar yakalayan Aktaş konser vermeye hazırlanıyor.

Seyirciye özel repertuvar

Çeşme'de ilk konserine çıkmaya hazırlanan Yusuf Aktaş'ın loca biletleri 40 bin TL'den satıldı. 2 saat sahnede kalacak olan Aktaş seyircisi için özel bir repertuvar hazırladı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından açıklama yapan Reynmen konser vermek dışında albüm çıkaracağını duyurmuştu.

Şarkılarının geliri vakıflara gidiyor

Toplamda 227 milyon kez dinlenen Derdim Olsun şarkısıyla tüm Türkiye’nin gündemine oturan Yusuf Aktaş'ın yeni şarkısı 'Ela' kısa sürede, 55 milyon kez izlendi. Sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Aktaş, 'Ela' şarkısından ne kadar kazandığını da açıkladı. Bir takipçisinin "Ela'dan kaç para kazandın gardaş" sorusu üzerine Reynmen, gelir tablosunu paylaşarak yanıt verdi.

Reynmen, ne kadar kazandığını gelir tablosu ile açıkladı
Reynmen, ne kadar kazandığını gelir tablosu ile açıkladı

110 bin lira kazandı

Şarkıdan 19 bin 551 dolar (110 bin lira) kazandığı öğrenilen Reynmen,"Şu an güncel bu para... Berkcan'ın darülaceze yayınında da söylediğim gibi vakıflara ve hayır kurumlarına bağışlanacak" ifadelerini kullandı.

İki şarkıda da eleştiri aldı

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >