Reynmen ismini değiştirmek zorunda kalacak

Yusuf Aktaş'ın kullandığı Reynmen lakabı patentli çıktı
Yusuf Aktaş'ın kullandığı Reynmen lakabı patentli çıktı

● Derdim Olsun ve Ela isimli şarkılarıyla büyük bir başarı elde eden Yusuf Aktaş kullandığı Reynmen lakabını değiştirmek zorunda kaldı.

● Çalıntı klip iddiaları ve kendisine yapılan eleştiriler ile gündemden düşmeyen Aktaş'ın Reynmen lakabı başka birinin adına patentli çıktı.

● Yusuf Aktaş yaşanan gelişme sonrası Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuru yaparak 'R Reynmen' markasını tescil etti.

Reynmen lakabının kullanarak sosyal medyada fenomen haline gelen Yusuf Aktaş lakabını değiştirmek zorunda kaldı. Şarkıları ve sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ile her gün başka bir kişi tarafından eleştirilen Yusuf Aktaş bu sefer de kullandığı takma isimin aslında başka birine ait olması ile gündeme geldi.

Aktaş'ın kullandığı Reynmen lakabının Ömer Duvaklı isimli bir kişiye ait olduğu ve tüm hakların ondan olduğu ortaya çıktı.

Yusuf Aktaş, Reynmen lakabı ile ünlü olmuştu
Yusuf Aktaş, Reynmen lakabı ile ünlü olmuştu

Reynmen isminin tescil sahibi olan Ömer Duvaklı '12 Kasım 2018'de Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuru yaptı. Tescil başvurusu kabul edildi ve Reynmen isminin kullanım hakkı sadece Ömer Duvaklı'ya verildi. Bunun üzerine Reynmen lakabını kullanan Yusuf Aktaş harekete geçti.

İtiraz etti ama olmadı

Yusuf Aktaş, Türk Patent ve Marka Kurumu'nun kararına itiraz etti ama kabul edilmedi. Başvurusu kabul edilmeyen Aktaş 29 Aralık 2018'de Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuru yaparak 'R Reynmen' markasını tescil etti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >