Reynmen'in ilk konserinden kazandığı para belli oldu

İlk konserini Çeşme'de veren Reynmen'i bin kişi izledi.
İlk konserini Çeşme'de veren Reynmen'i bin kişi izledi.

● İlk konserini Çeşme'de veren Yusuf Aktaş'ın kazandığı para belli oldu.

● Loca biletlerinin 40 bin TL'den satıldığı konserde 45 dakika sahnede kalan Aktaş 180 bin TL kazandı.

● Kendisine ait olan iki şarkıyı da playback yaparak okuyan Reynmen, eleştirilerin hedefi olsa da kazandığı parayla birçok ünlü ismi geride bıraktı.

● ''Hiç sandığım gibi değilmiş'' diyerek hem dans etmenin hem de şarkı söylemenin zor olduğunu itiraf eden YouTuber, konser verdikten sonra albüm çıkarmak istediğini de sosyal medya hesabından duyurmuştu.

YouTube üzerinde 5 milyondan fazla takipçiye sahip olan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş çıkardığı iki şarkının başarıya ulaşmasının ardından ilk konserini verdi. Konserde playback yaparak hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Aktaş'ın kazandığı para belli oldu.

Kazandığı parayla ünlü isimleri geride bıraktı

Reynmen lakabıyla ünlenen Yusuf Aktaş, ilk konserini Çeşme'de verdi. 2 şarkısı bulunan Aktaş, 45 dakika sahnede kaldığı konserden 180 bin TL kazandı. Bin kişinin geldiği konserde hayranlarıyla buluşan Reynmen, playback yaparak şarkılarını canlı okumadı.

Çeşme'deki mekanlarda sahneye çıkan Gülşen 80 bin TL, Berkay 70 bin TL ve Defne Samyeli ise 60 bin TL kazanırken 180 bin TL kazanan YouTuber ünlü isimleri geride bıraktı.

Reynmen, ilk konserine çıktı
Reynmen, ilk konserine çıktı

Eleştirilerin hedefinde yer alıyor

Çıkardığı Derdim Olsun ve Ela şarkısıyla başarı yakalayan Yusuf Aktaş, konserinde playback yaparak sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu. İlk konserinde hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Aktaş, çıkardığı şarkılar yüzünden sık sık eleştiriye uğruyor.

Derdim Olsun şarkısında da eleştiri alan ve şarkıyı silen Reynmen Ela klibiyle de aynı sorunu yaşıyor.

Eleştiriler başarına gölge düşürmedi

Yeni klibi yayına girmeden önce iddialı bir açıklama yapan Reynmen, “Eğer ilk gün 15 milyon izlenmezse Instagram'ı kapatırım” demişti. Ancak şarkı rekor kırdı. Yusuf Aktaş, "Dünya müzik listesinde 1 numaraya oturan ilk Türk ben miymişim ya?" sözleriyle dünya müzik listesinde 1 numaraya oturduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Aldığı olumsuz yorumları önemsemeyen Aktaş, şarkılarıyla başarısını sürdürüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >