Reyting sonuçlarında 'Nöbet' hüsranı

Nöbet dizisi ekran macerasına kötü başladı.
Nöbet dizisi ekran macerasına kötü başladı.

Necati Şaşmaz'ın sevenlerinin karşısına yapımcı olarak çıktığı, merakla beklenen dizisi Nöbet'in çekimleri çektiğimiz ay Antalya'da çekildi. Fragmanıyla herkesi heyecanlandıran, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle merakla beklenen dizi dün ekran macerasına başladı. Ancak gelen reyting sonuçları hüsran yarattı.

Pazar günler ekrana gelen başrolunde Berk Oktay'ın oynadığı Savaşı dizisi reyting savasından başarıyla çıkıyor. Uzun zamandır ekran macerasını sürüdüren dizi dün yine birinci sırada yerini aldı. Ancak gözler dün ilk kez ekrana gelen Nöbet dizisi istenileni veremedi ve 6. sırada yer aldı.

Hüsrana uğrattı

Yapımını Pana Film'in yaptığı yapımcılığını da Necati Şaşmaz'ın üstlendiği "Nöbet" adlı dizinin çekimleri Antalya'da başlamıştı. Başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimler paylaşıyor. Merakla beklenen diziyle ilgili geçtiğimiz günler fragman yayınlanmıştı. Heyecan uyandıran dizi bu akşam ekrana geldi.

Reyting sonuçlarına göre dizi 6. sırada yer alarak hüsrana uğrattı.

Reyting sonuçları.
Reyting sonuçları.

Tanıtımları beğenilmişti

Yaptığı tanıtımlarla merak ve heyecan uyandırmayı başaran dizinin fragmanları ilgi görmüştü.

Tanıtımda geçen; Görev yaptığı Hatay’da, halkla devlet arasındaki bağı güçlendirmeyi isteyen Barış Kalender’in (Yurdaer Okur), “Hatay insanı sıcaktır, samimidir, devletinin yanındadır komutanım. Farklı kökenden, farklı dinden bir çok insanın birlikte kardeşçe yaşadığı; Türkiye mozaiğinin en güzel örneğidir Hatay!” sözleri dikkat çekmiş ekrana geldiği zamanda büyük bir etki yaratacağı düşünülmüştü. Anca dizi reytinglerde iyi bir yerde yer alamadı.

Nöbet dizisinden Yurdaer Okur.
Nöbet dizisinden Yurdaer Okur.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >