Rolleriyle yer aldıkları projelerin başrolü olan minik yıldızlar

Çocuk oyuncular
Çocuk oyuncular

Sonu -cik -cık ekiyle biten isimli çocuklardan, rol aldıkları hikayelerin ana karakteri olan çocuklara. Oyunculuk sektörü hızla gelişiyor.

Türk sineması; Ayşecik, Sezercik, Yumurcak, Ömercik ve Gülşah gibi çokça çocuk yıldızı seyirciyle buluşturdu. Sonlarına eklenen -cik, -cık eki ve yaşlarından büyük laflarıyla, yer aldıkları hikayeyi melodramdan çıkartıp absürt mizaha doğru yön verdirten bu çocuklar, artık set ortamlarından çok uzak bir hayat sürüyorlar.

Günümüz çocuk yıldızlarıysa, gösterdikleri oyun gücüyle yer aldıkları projenin başrolü oluyorlar. Afişlere isimleri büyük harflerle yazılmasa da, hikayenin en kritik karakteri olabiliyorlar.

Emir Berke Zincidi
Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı olarak tanıdığımız Zincidi, devamında yer aldığı Küçük Ağa projesinde, Zeki Alasya'nın önüne geçmeyi başarmıştı. Reklam filmleri, sponsorluk anlaşmaları derken artık ismi söylenince akla reyting gelen isimlerden biri oluverdi.
Emir Berke Zincidi Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı olarak tanıdığımız Zincidi, devamında yer aldığı Küçük Ağa projesinde, Zeki Alasya'nın önüne geçmeyi başarmıştı. Reklam filmleri, sponsorluk anlaşmaları derken artık ismi söylenince akla reyting gelen isimlerden biri oluverdi.
Beren Gökyıldız
Kocamın Ailesi dizisinde gösterdiği performansla kısa sürede hikayenin önüne geçen Gökyıldız, Anne dizisiyle adını başrole çıkarttı. Oyunculukta profesyonelleşen Gökyıldız, artık rol yapmak konusunda hiç zorlanmadığını belirtiyor.
Beren Gökyıldız Kocamın Ailesi dizisinde gösterdiği performansla kısa sürede hikayenin önüne geçen Gökyıldız, Anne dizisiyle adını başrole çıkarttı. Oyunculukta profesyonelleşen Gökyıldız, artık rol yapmak konusunda hiç zorlanmadığını belirtiyor.
Berat Efe Parlak
Cem Yılmaz ile birlikte başrol oynadığı İftarlık Gazoz filminin ardından yıldızını parlatan küçük oyuncu, Güldüy Güldüy Show programında da o kadar başarılı oldu ki, diğer oyuncu arkadaşlarını geride bıraktı. Öyle ki, ekip için çekilen Bizim Köyün Şarkısı filminde başrol direkt ona verildi.
Berat Efe Parlak Cem Yılmaz ile birlikte başrol oynadığı İftarlık Gazoz filminin ardından yıldızını parlatan küçük oyuncu, Güldüy Güldüy Show programında da o kadar başarılı oldu ki, diğer oyuncu arkadaşlarını geride bıraktı. Öyle ki, ekip için çekilen Bizim Köyün Şarkısı filminde başrol direkt ona verildi.
Aybars Kartal Özson
Sarı kıvırcık saçları, maviş gözleriyle bulunduğu ortamda dikkati çeken Aybars Kartal Özson, o kadar popüler ki; rol arkadaşları kendisiyle selfie çekilmek için sırada bekliyorlar desek yeridir.
Aybars Kartal Özson Sarı kıvırcık saçları, maviş gözleriyle bulunduğu ortamda dikkati çeken Aybars Kartal Özson, o kadar popüler ki; rol arkadaşları kendisiyle selfie çekilmek için sırada bekliyorlar desek yeridir.
Ataberk Mutlu
Bebek yaşta diyebileceğimiz bir dönemde setlere merhaba diyen Ataberk Mutlu, Poyraz Karayel ile yıldızını parlattı. Babasını oynayan İlker Kaleli ile öyle bir ikili oluşturdu ki, bir zaman sonra hikayenin ana etkeni oluverdi.
Ataberk Mutlu Bebek yaşta diyebileceğimiz bir dönemde setlere merhaba diyen Ataberk Mutlu, Poyraz Karayel ile yıldızını parlattı. Babasını oynayan İlker Kaleli ile öyle bir ikili oluşturdu ki, bir zaman sonra hikayenin ana etkeni oluverdi.
Melissa Giz Cengiz
Çalıkuşu ve Kiralık Aşk dizileriyle kendini gösteren Melissa, Güldüy Güldüy Show programındaki performansıyla tiyatro sahnesinde de varım dedi.
Melissa Giz Cengiz Çalıkuşu ve Kiralık Aşk dizileriyle kendini gösteren Melissa, Güldüy Güldüy Show programındaki performansıyla tiyatro sahnesinde de varım dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >