Selçuk Yöntem'in dolandırılma davasında karar çıktı

Selçuk Yöntem'in şikayetçi olduğu emlakçı hakkında tutuklama kararı çıktı.
Selçuk Yöntem'in şikayetçi olduğu emlakçı hakkında tutuklama kararı çıktı.

Usta oyuncu Selçuk Yöntem geçtiğimiz günlerde emlakçı bir kadın tarafından dolandırıldı. 350 bin TL parasını kaptırdığını söyleyen ve şikayette bulunan Yöntem'in emlakçısı Yasemin T. ile ilgili polis soruşturması tamamlandı. Yasemin T. Girne Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Mahkeme, Yasemin T'nin tutuklu yargılanmasına hükmetti.

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bir emlakçı kadın tarafından dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu. Yöntem, Girne Polis Müdürlüğü'ne giderek, Y. T. adlı emlakçı tarafından dolandırıldığını iddia ederek şikayette bulundu.

Karar çıktı

Mahkemeye bilgi veren polis, Yasemin T.'nin Selçuk Yöntem'den başka bir kişiyi de dolandırdığını söyledi. Polis'in verdiği bilgiye göre Yasemin T., iki olayda 650 bin TL dolandırıcılık yaptı. Polis, zanlının kaçma ihtimali olduğunu belirterek tutuklu yargılanmasını talep etti. Mahkeme de Yasemin T.'nin tutuklu yargılanmasına karar verdi.

Selçuk Yöntem şikayette bulununca emlakçı; ''Başka bir yere ödemek yapmak zorunda kaldım'' diyerek kendisini savundu.

Tefecilere borcunu ödedi

  • Yöntem'in suç duyurusu üzerine Y.T., Girne'de gözaltına alındı. Y.T.'nin parayı aldığını kabul ettiği ve "Mecbur başka bir yere ödeme yapmak zorunda kaldım" dediği öğrenildi. Y.T.'nin tefecilere borcunu ödediği bildirildi.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >