Serdar Gökhan 'Diriliş Ertuğrul' hakkında konuştu: Süleyman Şah'ı severek oynadım

Serdar Gökhan, Süleyman Şah rolünü başarılı bir şekilde oynamıştı.
Serdar Gökhan, Süleyman Şah rolünü başarılı bir şekilde oynamıştı.

Mayıs ayında ekranlara veda etmeye hazırlanan Diriliş Ertuğrul dizisi 5 yıldır ekranlarda. Birçok oyuncunun yer aldığı dizide Süleyman Şahı oynayan Serdar Gökhan Hülya Koçyiğit'in, TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Dizi hakkında konuşan Gökhan, ''Süleyman Şah'ı severek oynadım'' dedi.

Diriliş Ertuğrul dizisi 5 yıl süren ekran macerasını sonlandırmaya hazırlanıyor. Ekrana geldiği günden bu yana birçok oyuncu ile çalışan dizinin kadrosu oldukça geniş. Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı dizide Süleyman Şah karakterini canladıran Serdar Gökhan, karakteri hakkında konuştu.

'Severek oynadım'

Hülya Koçyiğit, TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programında bu hafta Serdar Gökhan'ı konuk etti. Zor bir çocukluk geçirdiğini belirten Serdar Gökhan, harçlığını çıkarmak için birçok işte çalıştığını, bunlardan birinin de sinema önlerinde fındık satmak olduğunu söyledi.

Birçok karaktere hayat veren usta oyuncu 'Diriliş Ertuğrul' dizisindeki Süleyman Şah karakterini çok severek oynadığını söyledi. Oyuncu, ''Yeşilçam’dan sonra tarihi karakterlerimizi anlatan filmler, diziler çekilmedi. Halkımız çok özlemişti, Diriliş Ertuğrul tam zamanında yayınlandı'' dedi.

Hülya Koçyiğit ve Serdar Gökhan.
Hülya Koçyiğit ve Serdar Gökhan.

Burak Özçivit dönemi başlıyor

Diriliş Ertuğrul dizisinin bitmesinin ardından, Osman Gazi devam edecek. Serinin devamı olacak olan dizide başrolü Burak Özçivit oynayacak. Gelen haberlere göre Özçivit, tarih konusunda dersler alırken, at binmeye başladı. Ayrıca oyuncu, şu sıralar baba olmaya hazırlanıyor.

Burak Özçivit en son Kerem Bursin'le Can Feda filminde oynamıştı.
Burak Özçivit en son Kerem Bursin'le Can Feda filminde oynamıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >