Serenay Sarıkaya: Evde damar şarkıları bağıra bağıra söylüyorum

Serenay Sarıkaya, reklam projeleriyle de adından söz ettiriyor.
Serenay Sarıkaya, reklam projeleriyle de adından söz ettiriyor.

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya şu sıralar oynadığı Alice müzikali ile gündemde. Oldukça başarılı bir performans sergileyen oyuncunun müzikali kapalı gişe oynuyor. Ünlülerin yoğun ilgi gösterdiği müzikalin hazırlığı 5 ay sürmüştü. Yoğun bir temposu olan oyuncu kendisiyle ilgili açıklamalarda bulunarak; ''Damar şarkıları evde açıp bağıra bağıra söylüyorum'' dedi.

İlk olarak Adanalı dizisiyle karşımıza çıkan daha sonra Medcezir dizisinde unutulmayacak bir performans sergileyen Serenay Sarıkaya günümüzde oldukça popüler. Beğenilen ve seven kitlesinin fazla olduğu oyuncu su sıralar bir müzikal ile sevenleriyle buluşuyor. Alice müzikalinde Enis Arıkan, İbrahim Selim ve Ezgi Mola ile birlikte oynayan oyuncu oldukça yoğun bir tempoda çalışıyor. Bu yoğun tempodan fırsat bulup kamera karşısına geçen oyuncu kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

'Damar şarkıları bağıra bağıra söylüyorum'

5 aylık hazırlık dönemine rağmen Alice müzikalinin kendisini hala heyecanlandırdığı söyleyen Serenay Sarıkaya; "Evde yalnız kaldığım zamanlar, bazen damar bir şarkı bulup sesi sonuna kadar açarım. Bağıra bağıra da söylerim. Nasıl bir bellek varsa, hepsini ezbere bilir mi insan! Bazen o damar ötesi şarkıları özlediğimde taksiye binerim" ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya yoğun tempoya dayanamamış ve hastanelik olmuştu.
Serenay Sarıkaya yoğun tempoya dayanamamış ve hastanelik olmuştu.

Sinema projesi gündemde

Haizn bir hikayesi olan şarkıcı Bergen'in hayatını canlandırmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya, konuyla ilgili, "Rüya projem. Senaryo tam bitmedi, hiçbir şeyin aceleye gelmemesini ve bu filmi hakkıyla gerçekleştirmeyi çok istiyoruz. Daha emin adımlarla, içimize sindire sindire ilerliyoruz. Onla yatıp, onunla kalkıyorum. Kariyerimde çok önem verdiğim bir iş. Bergen’in tarzı arabesk. Kendi sesimle şarkı söyleyeceğim" şeklinde konuştu.

Şarkıcı Bergen.
Şarkıcı Bergen.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >