Son 2 gün! Netflix Kasım ayı programı belli oldu

Narcos, Kasım ayında Netflix Türkiye'de olacak

Uluslararası dizi ve film platformu Netflix'in, Türkiye Kasım ayı programı belli oldu. Sizler için tarih tarih, yayına girecek olan yapımları derledik.

Kasım ayına girmeye son 2 gün. Peki takip ettiğimiz dizilerin yayın günleri ne zaman? Eğer Netflix takipçisiyseniz, Kasım ayının orijinal dizi takvimi belli oldu bile.

Biz de sizler için, Netflix Kasım ayı orijinal yayın takvimini hazırladık. Editör üzgün, çünkü takip ettiği dizisi The Crown bu ay içerisinde yok.

The Crown hakkında bilginiz yoksa bu içeriğimize alabiliriz:

A Taiwanese Tale of Two Cities - 3 Kasım
Asya kültürünü sevenlerin ilgisini çeken yapım, Taipeili bir doktor ve San Franciscolu bir mühendisin, evlerini takas ederek kendilerine yepyeni bir hayatın kapılarını açma sürecini aktarıyor. Yapımın, her hafta yeni bir bölümü yayınlanacak.
A Taiwanese Tale of Two Cities - 3 Kasım Asya kültürünü sevenlerin ilgisini çeken yapım, Taipeili bir doktor ve San Franciscolu bir mühendisin, evlerini takas ederek kendilerine yepyeni bir hayatın kapılarını açma sürecini aktarıyor. Yapımın, her hafta yeni bir bölümü yayınlanacak.
Hanedan - 3 Kasım
Evleri bir yangında kül olan Carringtonlar'ın, eski güçlerini kazanmak için girdikleri zorlu süreci aktaran dizi, 2. sezonuna 3 kasım'da başlıyor.
Hanedan - 3 Kasım Evleri bir yangında kül olan Carringtonlar'ın, eski güçlerini kazanmak için girdikleri zorlu süreci aktaran dizi, 2. sezonuna 3 kasım'da başlıyor.
Narcos: Mexico - 16 Kasım
Pablo Escobar'ın hayat hikayesini anlatan Narcos: Mexico, 16 Kasım'dan itibaren yeni sezonuna başlayacak.
Narcos: Mexico - 16 Kasım Pablo Escobar'ın hayat hikayesini anlatan Narcos: Mexico, 16 Kasım'dan itibaren yeni sezonuna başlayacak.
The Kominsky Method - 16 Kasım
Michael Douglas ve Alan Arkin'in rol aldığı dizide, kısa süren aktörlük kariyerinin ardından Hollywood'da saygın bir şekilde oyunculuk koçu yapmaya başlayan bir adamın hikayesi aktarılıyor.
The Kominsky Method - 16 Kasım Michael Douglas ve Alan Arkin'in rol aldığı dizide, kısa süren aktörlük kariyerinin ardından Hollywood'da saygın bir şekilde oyunculuk koçu yapmaya başlayan bir adamın hikayesi aktarılıyor.
Frontier - 23 Kasım
Üçüncü sezonuna merhaba demeye hazırlanan dizi, 18. yüzyılda Kuzey Amerika'da geçen bir kürk ticareti savaşını aktarıyor.
Frontier - 23 Kasım Üçüncü sezonuna merhaba demeye hazırlanan dizi, 18. yüzyılda Kuzey Amerika'da geçen bir kürk ticareti savaşını aktarıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >