Söz dizisinde flaş ayrılık! O oyuncu diziye veda etti

Söz dizisi

Söz dizisinin sezon finali bölümüne dizinin en sevilen karakterinin ölümü damgasını vurdu.

Söz dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle sezon arasına girdi. Dizinin başrol oyuncusu Aybüke Pusat, ölerek diziye veda etti.

Sezon finalinde neler yaşandı?
Torpidonun fırlatılmasıyla ölümle burun buruna gelen Bahar, Su, Nazlı ve Güler’i kurtarmak için Tim harekete geçer. Artık sadece Derman’ın kontrolünde olan büyük terör eyleminin şehirlerdeki yapılanmasını çökertmek için Ataşe’den edinilen bilgiyle Eylem, Avcı ve Aşık harekete geçerken, Tim’in kalanı da Erdem önderliğinde ortak bir operasyonla ülke sularında seyreden bomba yüklü gemiye çıkartma yapar.
Derman, büyük terör eylemini gerçekleştirmek için artık son dakikalara girdiğinde hem milyonlarca vatandaşımızın hayatı hem de Bahar, Su, Nazlı ve Güler’in hayatı Tim’in başarılı olmasına bağlıdır. Ancak Bahar, aldığı ağır yara ile hastanede hayatını kaybeder.
Sezon finalinde neler yaşandı? Torpidonun fırlatılmasıyla ölümle burun buruna gelen Bahar, Su, Nazlı ve Güler’i kurtarmak için Tim harekete geçer. Artık sadece Derman’ın kontrolünde olan büyük terör eyleminin şehirlerdeki yapılanmasını çökertmek için Ataşe’den edinilen bilgiyle Eylem, Avcı ve Aşık harekete geçerken, Tim’in kalanı da Erdem önderliğinde ortak bir operasyonla ülke sularında seyreden bomba yüklü gemiye çıkartma yapar. Derman, büyük terör eylemini gerçekleştirmek için artık son dakikalara girdiğinde hem milyonlarca vatandaşımızın hayatı hem de Bahar, Su, Nazlı ve Güler’in hayatı Tim’in başarılı olmasına bağlıdır. Ancak Bahar, aldığı ağır yara ile hastanede hayatını kaybeder.
Aybüke Pusat hakkında
20 Mayıs 1995 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümü mezunu olmuştur. Dans ve piyano eğitimleri aldıktan sonra balerin olmayı tercih etmiştir. 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey yarışmasında 3.seçilerek dereceye girmiştir. Kariyerine oyuncu olarak devam etmeye karar veren Aybüke Pusat, Medcezir dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır.
Aybüke Pusat hakkında 20 Mayıs 1995 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümü mezunu olmuştur. Dans ve piyano eğitimleri aldıktan sonra balerin olmayı tercih etmiştir. 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey yarışmasında 3.seçilerek dereceye girmiştir. Kariyerine oyuncu olarak devam etmeye karar veren Aybüke Pusat, Medcezir dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >