TRT'de 'Diriliş' devri kapandı

Burak Özçivit Osman Gazi rolüne hayat verecek. Oyuncu bu kapsamda çalışmalar yaparak rolüne olan hazırlığını sürdürüyor.
Burak Özçivit Osman Gazi rolüne hayat verecek. Oyuncu bu kapsamda çalışmalar yaparak rolüne olan hazırlığını sürdürüyor.

5 yıl boyunca TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul bu sene sezon finali yaparak seyircisine veda etti.

Diriliş serisinin devamı olan Osman Gazi'nin hayatının çekileceği ve başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı dizinin Ekim ayında ekranda olması bekleniyor.

Ayrıca yapımcı Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ''Diriliş Osman bu sezon ATV'de izleyicisiyle buluşacak'' dedi.

En çok izlenen yapımlarından biri olan dizinin kanal değiştirmesi TRT'de bir devrin kapandığını gösterdi.

Engin Altan Düzyatan'ın başrol oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisi 5 yıl boyunca TRT ekranlarında yayınlandı. Dizi Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni oldu. Hem yurtiçi hem de yurtdışında başarı elde eden Diriliş sezon finali yaparak seyircisine veda etti. Dizinin devamı olarak ise Diriliş Osman bu sezon ekim ayında seyirciyle buluşacak.

TRT'nin Diriliş devri bitti

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Diriliş Osman bu yıl ekrana gelecek. Yapımcı Mehmet Bozdağ, Twitter adresinden dizinin yeni kanalını duyurdu. Bozdağ, “Diriliş serimiz Diriliş Osman olarak bu sezon ATV' de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

Burak Özçivit'in rol arkadaşı belli oldu

Ekim ayında yayınlanmaya başlayacak olan Diriliş Osman dizisinin kadrosu şekillenmeye başladı. Osman Bey'e hayat verecek olan Burak Özçivit'in partneri belli oldu.

Özçivit'e TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar Berkes karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hazal Subaşı'nın eşlik edeceği iddia edildi.

Hazal Subaşı son zamanlarda yükselen performansıyla dikkati çekiyor
Hazal Subaşı son zamanlarda yükselen performansıyla dikkati çekiyor

Kadro oluşmaya başladı

TRT 1’in reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul, bu sezon sona erecek. Dizinin devamı niteliğinde olan ve yeni sezonda yayına girecek olan Diriliş Osman’ın oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Yeni sezonda Denizli’den bir isim de dizide yer alacak. Denizli’de güvenlik görevlisi olarak çalışan, aynı zamanda bir mehter takımında da görev alan 27 yaşında ve 1,93 boyunda olan Ramazan Keçelioğlu’nun dizide oynamak için yaptığı başvuru kabul edildi.

Ramazan Keçelioğlu
Ramazan Keçelioğlu

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde doğan Keçelioğlu, Diriliş Osman dizisinde Osman Gazi’nin alplerinden Çağan Alp karakterini canlandıracak.

Burak Özçivit çalışmaya devam ediyor

Yeni sezonda 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin kadrosuna katılacak olan Burak Özçivit, rolüne sıkı şekilde hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu, İstanbul'daki Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi'ni gezip dizi için Osmanlı tarihi hakkında kapsamlı bilgiler alıyor. Ayrıca Özçivit'in at binmeye başladığı da belirtildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >