Tüm dünyanın beklediği fragman: Game of Thrones

Game of Thornes'un final sezonu  14 Nisan'da yayınlanacak.
Game of Thornes'un final sezonu 14 Nisan'da yayınlanacak.

Belki de dünyanın en çok izlenen dizisi olarak televizyon tarihine geçen fantastik dizi serisi Game Of Thornes'un 8. ve final sezonunun fragmanı yayınlandı. 14 Nisan'da ilk bölümüyle yayınlanacak dizinin fragmanı tarihin gördüğü en büyük savaşın habercisi olarak yorumlandı.

Yayınladığı 7 sezonla tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones serisi 14 Nisan'da 8.sezonuyla seyirci karşısına çıkıyor. HBO bu sezon final yapacak dizinin yeni sezonuna dair en geniş tanıtımvideosunu yayınladı. Daha önce dizinin 8. sezonundanposterler, kısa izlenimlerve fotoğraflar paylaşılmıştı. Bu tanıtım videosu dizinin karanlık birçok noktasına ışık tutuyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon Cercei'nin hamile olması büyük şaşkınlık yaratmış ve Cercei, Jamie’ye ilişkilerini tüm dünyaya duyuracağını söylemişti. Geçtiğimiz sezondan akılda kalan bir diğer olay da Daenerys ve Jon'un uzun zamandır beklenen yakınlaşmasıydı.

'Taht Oyunları'nın yaşandığı dizide en güçlü dört karakter.
'Taht Oyunları'nın yaşandığı dizide en güçlü dört karakter.

Bugün yayınlanan fragmana göre yeni sezonun yayın tarihi 14 Nisan olarak duyuruldu. Bu da neredeyse 1 ay kadar sabretmemiz gerektiği anlamına geliyor. HBO, daha önce de yaptığı gibi önümüzdeki günlerde farklı videolarla bizleri yeni sezona hazırlayabilir.

Game of Thrones final sezonunun yayın tarihi HBO tarafından 14 Nisan olarak duyuruldu.
Game of Thrones final sezonunun yayın tarihi HBO tarafından 14 Nisan olarak duyuruldu.

Geri sayımın başladığı final sezonuna dair ilk görüntülerin paylaşıldığı fragmanda açılışı Arya Stark yapıyor. Arya’nın korku dolu bakışlarının ardından kaçışıyla devam eden sahnede kimden kaçtığı ise bilinmiyor. Ardından savaşa hazırlanırken ejderhaları Kış Yarı’nda görüyoruz.

Game of Thrones'un yeni sezon tanıtım videosuna Arya Stark'ın bakışları damga vurdu.
Game of Thrones'un yeni sezon tanıtım videosuna Arya Stark'ın bakışları damga vurdu.

Yeni sezonda bizleri nelerin beklediğini tam olarak bilmesek de yayınlanan fragman sayesinde bazı ipuçlarına ulaşmamız mümkün. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri, Game of Thrones'un final sezonunun fragmanıyla baş başa bırakıyoruz. Fragman ve yeni sezon hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmandan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >