Tüm dünyanın gönlünü fetheden Marion Cotillard, yeni rolüyle herkesi kendine hayran bıraktı

41 yaşındaki Fransız aktris Marion Cotillard, Brad Pitt ile başrollerini paylaştığı Allied filmiyle kendine hayran bıraktı.

Sessizce sinema dünyasına giren Cotillard, En İyi Kadın Oyuncu, müzikal, komedi dalında Altın Küre, BAFTA, Cesar ve en iyi kadın oyuncu dalında Oscar ödülü kazandığı 2007 yılı yapımı La Mome filmi ile tanınırken şimdilerde adını Allied ile duyuruyor.
Uzun zamandır merakla beklenen film Allied sonunda vizyona girdi. Dönem filmi olan Allied'in başrollerini Brad Pitt ile paylaştığı oyuncusu Cotillard, oyunculuğu ve kostümleriyle kendine hayran bırakıyor.

Kostümler Oscar’lı tasarımcıdan
Saving Private Ryan, Forrest Gump ve Lincoln gibi filmlerin de kostümlerini tasarlayan Oscar'lı kostüm tasarımcısı Joanna Johnston'a ait kostümler, 1942 döneminin havasını yansıtıyor.
Kostümler Oscar’lı tasarımcıdan Saving Private Ryan, Forrest Gump ve Lincoln gibi filmlerin de kostümlerini tasarlayan Oscar'lı kostüm tasarımcısı Joanna Johnston'a ait kostümler, 1942 döneminin havasını yansıtıyor.
Cotillard’ın zarif tarzı hayran bırakıyor
Filmde Fransız Marianne Beausejour'u canlandıran Marion Cotillard'ın zarif Fransız stili, izleyiciyi kendine hayran bırakıyor.
Cotillard’ın zarif tarzı hayran bırakıyor Filmde Fransız Marianne Beausejour'u canlandıran Marion Cotillard'ın zarif Fransız stili, izleyiciyi kendine hayran bırakıyor.
Bebek bekliyorlar
Tim Burton, Ridley Scott, Woody Allen olarak uluslararası üne yönetmenlerle çalışan Cotillard, şimdilerde Julien Rassam'dan bir bebek bekliyor.
Bebek bekliyorlar Tim Burton, Ridley Scott, Woody Allen olarak uluslararası üne yönetmenlerle çalışan Cotillard, şimdilerde Julien Rassam'dan bir bebek bekliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >