Türkiye'ye uyarlansa hikayesiyle ilgi çekecek olan 5 Netflix dizisi

Yabancı diziler

Kore, Amerika, Japonya derken, ülkemizde uyarlanmamış olan uluslararası bir hikaye neredeyse kalmadı. Fakat biz sizlere bunların çok dışında hikayeler öneriyoruz. Hem de hikayesiyle milyonları peşine sürüklemeyi garanti ederek.

Türkiye'de Asya, Avrupa ve Amerikan dizilerinden uyarlanmış çokça yapım var. Neredeyse hepsi, birbirlerine benzeyen hikayeleriyle dikkati çekiyor.

Netflix yapımı işlerse farklı konularıyla tüm dünyada büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bu içerikte sizlere, Türkiye'ye uyarlansa hikayesiyle ilgi çekecek olan 5 Netflix dizisini öneriyoruz.

Eminiz bu hikayeler Türkiye'ye uyarlansa, reyting kavramı için kırılmadık rekor bırakmazlar.

La Casa de Papel 
Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Dünyada bir fenomen haline gelen diziye bu yıl, Nesrin Cavadzade'nin de dahil olması gündemde.
La Casa de Papel Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Dünyada bir fenomen haline gelen diziye bu yıl, Nesrin Cavadzade'nin de dahil olması gündemde.
Black Mirror
Bu bilim-kurgu antolojisi dizisi, insanlığın en görkemli buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin zıtlaştığı karmaşık ve teknolojiyle dolu bir yakın geleceği konu alıyor. Beşinci sezona giren yapım, fantastik işleri sevenlerin ilgisini çekecek bir hikaye.
Black Mirror Bu bilim-kurgu antolojisi dizisi, insanlığın en görkemli buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin zıtlaştığı karmaşık ve teknolojiyle dolu bir yakın geleceği konu alıyor. Beşinci sezona giren yapım, fantastik işleri sevenlerin ilgisini çekecek bir hikaye.
House of Cards
Emmy ve Altın Küre ödüllü bu politik dramada, Washington D.C.'yi ele geçirmek isteyen acımasız politikacının her ne pahasına olursa olsun durmaya niyeti yok. Proje, Türkiye'de ilgi görecek ilk işlerden biri olabilir diyoruz.
House of Cards Emmy ve Altın Küre ödüllü bu politik dramada, Washington D.C.'yi ele geçirmek isteyen acımasız politikacının her ne pahasına olursa olsun durmaya niyeti yok. Proje, Türkiye'de ilgi görecek ilk işlerden biri olabilir diyoruz.
Narcos
Pablo Escobar hayranlarını buraya alalım. Bu gangster dizisinde, Kolombiya'nın şiddet dolu ve güçlü uyuşturucu kartellerinin gerçek hikayesini izleyeceksiniz.
Narcos Pablo Escobar hayranlarını buraya alalım. Bu gangster dizisinde, Kolombiya'nın şiddet dolu ve güçlü uyuşturucu kartellerinin gerçek hikayesini izleyeceksiniz.
Peaky Blinders
1919 yılında İngiltere, Birmingham'daki bir suç çetesinin başında ne pahasına olursa olsun yükselmeyi kafasına koymuş, acımasız mafya babası Tommy Shelby vardır. Western ve mafya temalı işleri sevenler için önerilir.
Peaky Blinders 1919 yılında İngiltere, Birmingham'daki bir suç çetesinin başında ne pahasına olursa olsun yükselmeyi kafasına koymuş, acımasız mafya babası Tommy Shelby vardır. Western ve mafya temalı işleri sevenler için önerilir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >