Ufak Tefek Kaşeler! Ünlü oyuncu popülaritesinin artmasını fırsat bilip bölümlük kaşesini 60 bin'e çıkardı

Ufak Tefek Cinayetler

Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle popülaritesini arttıran ünlü oyuncu, yeni sezonda bölüm başına alacağı ücreti arttırdı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki performansı ile büyük beğeni toplayan ve popülaritesini arttıran ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, ikinci sezon için bölüm başına aldığı ücretini arttırdı.

Katıldığı ödül törenlerinden ödül ile dönen Bahadır, yeni sezon ile birlikte bölüm başına 60 bin TL almayı teklif etti. Bu durumun dizinin diğer başrol oyuncuları Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil tarafından nasıl karşılandığı ise henüz bilinmiyor.

Gökçe Bahadır

Ufak Tefek Cinayetler dizisi hakkında
Oya, Merve, Arzu ve Pelin, lise yıllarından bu yana birbirinin en yakın arkadaşıdır. 1996 yılında yaşanan bir şaka olayı, Oya'nın ve edebiyat öğretmenleri Edip'in hayatının çok başka bir seyre çevrilmesine, Pelin, Merve ve Arzu'nun ise 20 yıldır yüzleşmekten kaçtıkları bir gerçek ile yaşamalarına sebep olur. Ta ki okul müdürleri ölene ve Oya, Merve'nin isteği ile her şeyin başladığı Sarmaşık'a geri dönene dek.
Ufak Tefek Cinayetler dizisi hakkında Oya, Merve, Arzu ve Pelin, lise yıllarından bu yana birbirinin en yakın arkadaşıdır. 1996 yılında yaşanan bir şaka olayı, Oya'nın ve edebiyat öğretmenleri Edip'in hayatının çok başka bir seyre çevrilmesine, Pelin, Merve ve Arzu'nun ise 20 yıldır yüzleşmekten kaçtıkları bir gerçek ile yaşamalarına sebep olur. Ta ki okul müdürleri ölene ve Oya, Merve'nin isteği ile her şeyin başladığı Sarmaşık'a geri dönene dek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >