Ünlü isimler "Milletin Duası'nda buluştu

​Ünlü isimler "Milletin Duası'nda buluştu
​Ünlü isimler "Milletin Duası'nda buluştu

Afrin'e giden sanatçı grubunda yer alan İbrahim Tatlıses, Seda Sayan, Sibel Can, Alişan, Fettah Can, Kutsi, Metin Şentürk ve Elif Buse Doğan gibi isimler, Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın tarafından Mehmetçik için yazılan "Milletin Duası" türküsünü okudu.

Zeytin Dalı Harekatı başta olmak üzere vatan müdafaası için mücadele eden tüm askerlere ithaf edilen yazılan Milletin Duası türküsünün klibi yayınlandı. Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Cengiz Kurtoğlu, Yavuz Bingöl, Sibel Can, Seda Sayan, Alişan, Fettah Can, Kutsi, Metin Şentürk ve Elif Buse Doğan gibi isimlerin okuduğu türküyü, Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Yavuz Bingöl ve Ümit Yılmaz yazıp, besteledi.

"Milletin duasında mazhar olmuş bütün vatan evlatlarına" yazısının da dikkati çektiği eserin klibi televizyonlarda yayınlanmaya başladı. Operasyonlarda şehit düşen askerleri yad etmek, gaziler ile millete şükran sunmak, dualarıyla milletin yanında olanlara teşekkür etmek amacıyla hazırlanılan klipte, Türk askerinin operasyon görüntülerinin yanı sıra sanatçıların stüdyodaki çekimlerine de yer verildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >