Ünlü oyuncu Ufak Tefek Cinayetler dizisine dahil oldu

​Ünlü oyuncu Ufak Tefek Cinayetler dizisine dahil oldu

Star Tv'nin ilgiyle takip edilen Ufak Tefek Cinayetler dizisine, ünlü oyuncu Sezin Akbaşoğulları dahil oldu.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil'in yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu.

Son olarak Fi dizisinde rol alan Sezin Akbaşoğulları, Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile ekrana geri dönüyor. Akbaşoğulları dizide, Oya'nın üniversiteden arkadaşı Doktor Elif rolünü canlandıracak.

Sezin Akbaşoğulları hakkında
22 Nisan 1981 tarihinde İzmir'de doğdu. Babası subay, annesi ise öğretmendir. Babasının tayinleri yüzünden 13-14 yaşlarında oyuncu olmayı seçti. İzmir Atatürk Lisesi'ni bitirdikten sonra Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Oyunculuk yaşamına lise tiyatro ekibiyle oynadıkları 'Yine Başladılar Şarkılarına' (Nun singen Sie wieder/max frisch) adlı oyunla adım attı.
Sezin Akbaşoğulları hakkında 22 Nisan 1981 tarihinde İzmir'de doğdu. Babası subay, annesi ise öğretmendir. Babasının tayinleri yüzünden 13-14 yaşlarında oyuncu olmayı seçti. İzmir Atatürk Lisesi'ni bitirdikten sonra Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Oyunculuk yaşamına lise tiyatro ekibiyle oynadıkları 'Yine Başladılar Şarkılarına' (Nun singen Sie wieder/max frisch) adlı oyunla adım attı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >