Ünlü oyuncudan hayranlarını üzen haber! Artık oynamayacak

Ünlü oyuncudan hayranlarını üzen haber! ​Artık oynamayacak

Son rol aldığı dizisi erken final yapan ünlü oyuncu, hayranlarını üzecek radikal bir karar verdi.

6 bölüm ile final kararı alan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin oyuncularından İsmail Demirci radikal bir karar aldı.

Daha önce de Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan ünlü oyuncu, artık tarihi dizilerde oynamama kararı verdiğini açıkladı.

Kenan İmirzalıoğlu’nun, Osmanlı tarihinin en önemli padişahlarından Fatih Sultan Mehmed’e hayat verdiği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Gürkan Uygun, Büşra Develi, Hazal Filiz Küçükköse ve Çetin Tekindor gibi güçlü isimler rol alıyordu.

"Deri montla dizi çekmek istiyorum"
Final yapan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde rol aldığı için pişman olmadığını söyleyen ünlü oyuncu: “Hiçbir pişmanlığım yok. Çok iyi oyuncularla çalıştım. Ama artık bir daha dönem dizisinde olmam. ‘Muhteşem Yüzyıl’da da oynamıştım. Atalarımızı canlandırmak güzel bir şey ama ben artık bir deri montla da dizi çekmek istiyorum” dedi.
"Deri montla dizi çekmek istiyorum" Final yapan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde rol aldığı için pişman olmadığını söyleyen ünlü oyuncu: “Hiçbir pişmanlığım yok. Çok iyi oyuncularla çalıştım. Ama artık bir daha dönem dizisinde olmam. ‘Muhteşem Yüzyıl’da da oynamıştım. Atalarımızı canlandırmak güzel bir şey ama ben artık bir deri montla da dizi çekmek istiyorum” dedi.
İsmail Demirci hakkında
13 Kasım 1984 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. Üniversitede bilgisayar programcılığı okudu ve bilgisayar programcısı olarak mezun oldu. Konservatuvara girmeden önce çok başka işler yaptı.
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 4 yılda mezun oldu.
2012 yılında başrolünde Necati Şaşmaz‘ın oynadığı “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisine girerek ‘Polat Alemdar‘ın adamları arasındaki ‘Erkan’ı canlandırdı. Dizide Gürkan Uygun‘un canlandırdığı Memati karekterini vurarak öldürdü. Oyuncu, 2017 yılında meslektaşı Hande Soral ile evlendi.
İsmail Demirci hakkında 13 Kasım 1984 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. Üniversitede bilgisayar programcılığı okudu ve bilgisayar programcısı olarak mezun oldu. Konservatuvara girmeden önce çok başka işler yaptı. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 4 yılda mezun oldu. 2012 yılında başrolünde Necati Şaşmaz‘ın oynadığı “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisine girerek ‘Polat Alemdar‘ın adamları arasındaki ‘Erkan’ı canlandırdı. Dizide Gürkan Uygun‘un canlandırdığı Memati karekterini vurarak öldürdü. Oyuncu, 2017 yılında meslektaşı Hande Soral ile evlendi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >