Vedat Milor: Bundan sonra Türk lokantalarından video paylaşmayacağım

Vedat Milor, kendisini eleştirenlere yanıt verdi
Vedat Milor, kendisini eleştirenlere yanıt verdi

Ünlü gurme Vedat Milor, Instagram hesabından çok tartışılacak bir paylaşımda bulundu. Milor, 'Bundan sonra Türk lokantalarından video paylaşmayacağım' dedi.

Geçtiğimiz aylarda yaptığı 'Soğanlı menemen ve soğansız menemen' anketiyle ülke gündemine oturan ünlü gurme Vedat Milor, yine çok tartışılacak bir adıma imza attı.

Milor, sosyal medya üzerinden kendisine eleştirilerde bulunanlar hakkında bir açıklama yayımladı. Ünlü gurme, eleştirilere yanıt verirken, almış olduğu bir kararı açıkladı:

Vedat Milor, menemen anketiyle gündeme oturmuştu
Vedat Milor, menemen anketiyle gündeme oturmuştu

"Hamdi'yle ilgili yazılanları gördüm. Evet, doğru bana özel servis yapılıyor. Çünkü beni tanıyorlar. Yapacağım bir şey yok. Hiç kimse Saruja'yı beğenmemişti. Suriye lokantası. Orada yapılmadı mesela beni tanımıyorlardı. Kimseyi tanımıyorlar zaten Türkiye'de. Gittiğim zaman böyle oluyor. Kararım şu artık: Burada yapacak bir şey yok. Zaten video çekmek de dert. Bundan sonra artık sadece yabancı video koyacağım. Türk lokantası videosu koymayacağım. Bitmiştir. Hürriyet gazetesinden ya da yazılardan okursunuz. Ama yabancı lokantalarda tanıyorlar. Onların videosunu koyacağım. İsteyenlerin ufku genişler."

Bu gönderiyi Instagram'da gör

ARTIK TÜRK LOKANTASI VİDEOSU YOK

Vedat Milor (@vmilor)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >