Volkan Demirel'in eşi yönetmen oluyor

Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel.
Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel.

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel yönetmen oluyor. Ekranlarda yer almayan, üniversitede Radyo Televizyon okuyan eş Demirel sosyal medya hesabından açıklama yaparak futbola dayalı bir film çekme hazırlığında olduğunu ve adının Krampon olacağını duyurdu.

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, Bilgi Üniversitesi Sinema-TV Bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinde kızları Yade ve Yeda Demirel ile sahneye çıkan eş Demirel hayali olan yönetmen koltuğuna oturmak için kolları sıvadı.

Sosyal medyadan duyurdu

Zeynep Demirel film çekeceğini ve konusunun futbolla alakalı olacağını sosyal medyadan paylaştığı postla duyurdu. Demirel,

''@daireproductionekibi olarak aylardan beri Türkiye’de benzeri yapılmamış bir proje üzerinde çalışıyoruz. Heyecanlıyız, sabırsızız! Çok yakında yapımına başlayacağımız sinema filmimiz KRAMPON’un ilk görselini sizlerle paylaşmaktan zevk duyarız! Futbol asla sadece futbol değildir. Kadın-erkek, genç-yaşlı demeden bizleri ortak noktada birleştiren evrensel bir spor dalıdır futbol. Sevsek de sevmeksek de bir fikrimiz mutlaka vardır... Ekip olarak bizim de bir fikrimiz vardı. Fikrimiz için çalışmaya başladığımızda önümüze çıkan yaşanmışlıklar ve gerçek hikayeler, motivasyonumuzu daha da arttırdı. Bir çoğumuzun yakından tanıdığı efsanevi futbolcuların zorlu başarı hikayelerinden yola çıkarak Krampon’un içten hikayesine ulaştık. Düdük çaldı... Yakında! #repost@kramponfilm'' sözleriyle filmin afişini paylaştı.

'Göz önünde olmayı sevmiyorum'

2009 Belçika güzeli Zeynep Sever, 9 Temmuz 1989 tarihinde dünyaya geldi. Sever, Türkiye milli futbolcusu Volkan Demirel ile 21 Eylül 2010'da evlendi. Çiftin kızları Yade 8 Şubat 2013’te,Yeda da Eylül 2017’de dünyaya geldi. Bilgi Üniversitesi Sinema-TV Bölümünü bitiren Demirel göz önünde olmayı sevmediğini söylemiş,

  • "Program teklifleri geldi. Ancak göz önünde olmayı sevmiyorum. Hedefim yönetmen olmak. 10 kısa filmim var. En son Volkan'a izletiyorum. Çünkü zevklerimiz çok ayrı. Kızlarım Yade ve Yeda'nın da videolarını çekiyorum" demişti.

Volkan Demirel ve ailesi.
Volkan Demirel ve ailesi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >