Yıllardır kameralardan saklıyordu! Sonunda ortaya çıktı

Ebru Gündeş

Şarkıcı Ebru Gündeş'in 7 yıldır kameralardan sır gibi sakladığı kızı sonunda ortaya çıktı.

Şarkıcı Ebru Gündeş'in, Reza Zarrab ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Alara görüntülendi. Yedi yaşında olan Alara, annesi tarafından kameralardan uzak tutuluyor.

Ebru Gündeş
Ebru Gündeş

Yedi yaşındaki Alara'yla yakından ilgilenen Gündeş'in, kızının her istediğini yapmaması otoriter ve kuralcı bir anne olduğunu gözler önüne serdi.

İşte Ebru Gündeş ve kızı
İşte Ebru Gündeş ve kızı
Ebru Gündeş kimdir?

                                    
                                    12 Ekim 1974 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Gaziantep’lidir. Bir dönem konfeksiyon işçiliği yapmıştır. Neşe Demirkat ile tanıştıktan sonra hayatında önemli değişiklikler olmaya başladı. Emel Sayın’a vokalistlik yaptı. 1993 yılında ilk albümü, 1994 yılında ikinci albümünü piyasaya sürdü.  İkinci albümüyle, 1. Kral TV Video Müzik Ödülleri´nde 'En İyi Kadın TSM Sanatçısı' ödülünü aldı. Fraklı dönemlerde Popstar ve O Ses Türkiye yarışmalarında jüri üyeliği yaptı. Bir kız çocuğu annesidir.
Ebru Gündeş kimdir? 12 Ekim 1974 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Gaziantep’lidir. Bir dönem konfeksiyon işçiliği yapmıştır. Neşe Demirkat ile tanıştıktan sonra hayatında önemli değişiklikler olmaya başladı. Emel Sayın’a vokalistlik yaptı. 1993 yılında ilk albümü, 1994 yılında ikinci albümünü piyasaya sürdü. İkinci albümüyle, 1. Kral TV Video Müzik Ödülleri´nde 'En İyi Kadın TSM Sanatçısı' ödülünü aldı. Fraklı dönemlerde Popstar ve O Ses Türkiye yarışmalarında jüri üyeliği yaptı. Bir kız çocuğu annesidir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >