Zerrin Özer: "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seviyorsam kime ne?!"

Zerrin Özer
Zerrin Özer

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, suskunluğunu bozdu.

Ünlü sanatçı Zerrin Özer suskunluğunu bozdu. Kendisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sevdiği için eleştirenlere sert çıkan Özer, "Sevemez miyim ya?! Kime ne?!" tepkisinde bulundu. Özer'in bu konuşmaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Özer, Hülya Koçyiğit'in "özgürlük" ile ilgili sözlerine de destek verdi.

Zerrin Özer, Cumhurbaşkanı'na olan desteğini hiç kesmiyor ve bunu her defasında cesur bir yüreklilikle dile getiriyor.
Zerrin Özer, Cumhurbaşkanı'na olan desteğini hiç kesmiyor ve bunu her defasında cesur bir yüreklilikle dile getiriyor.
İşte Zerrin Özer'in o açıklaması
"Rahatım. Huzurluyum. Mutluyum. Neden bunu yaptıklarını anlamıyorum. Bir dönem ölüm tehditleri bile aldım. Ben Türkiye’de Zülfikar kolye takan ilk insanım. Kültürümle hep gurur duydum. Ama sırf Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seviyorum, TRT’de program yapıyorum diye de kimse bana bunu reva göremez. Bir kere ben o insanı her yönüyle tanıyorum. Haksızlıklara, adaletsizliğe tahammülüm yok. Sevemez miyim ya! Kime ne?"
İşte Zerrin Özer'in o açıklaması "Rahatım. Huzurluyum. Mutluyum. Neden bunu yaptıklarını anlamıyorum. Bir dönem ölüm tehditleri bile aldım. Ben Türkiye’de Zülfikar kolye takan ilk insanım. Kültürümle hep gurur duydum. Ama sırf Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seviyorum, TRT’de program yapıyorum diye de kimse bana bunu reva göremez. Bir kere ben o insanı her yönüyle tanıyorum. Haksızlıklara, adaletsizliğe tahammülüm yok. Sevemez miyim ya! Kime ne?"
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >