Ezber bozan gerçek:Korona yüzünden ölen bir kişi bile yok!

HABER MASASI
Abone Ol

Resmi iddialara göre dünya genelinde korona virüs nedeniyle ölenlerin sayısı 250 bine yaklaştı. Sadece ABD’de bu sayı 60 binden fazla. Ancak Amerikalı meşhur tıp doktorundan gelen bir açıklama, tüm bu sayıların büyük bir yalan olduğunu iddia ederek ezber bozdu. Osteopati (ilaçsız/önleyici tıp) konusunda uzman olan ve yazdığı "Doktoru Uzak Tutmanın 9 Yolu” kitabı ile 2010’da en çok satanlar listesine giren Buttar, istatistiklere giren ölümlerden hiçbirinin doğrudan korona virüs nedeniyle yaşanmadığını öne sürdü.Tıbbî olarak, sadece korona virüs nedeniyle öldüğü ispatlanan bir tane bile vak’a yok. 1984 ile 2018 arasında yapılmış resmi birçok araştırma var. Bu araştırmaların hepsi şunu gösteriyor; grip aşısı olduysanız, bu aşının içeriği vücudunuzda dolaştığı sürece Kovid-19 testlerinde pozitif çıkma ihtimaliniz çok yüksek.

ABD’de ‘modern tıp’ dogmalarına savaş açan ve aşı-ilaç kartellerinin iç yüzünü ortaya koyan açıklamalarıyla tanına ünlü Dr. Rashid (Raşit) Buttar, korona virüsle ilgili yaptığı yeni açıklamayla yine gündem oldu. Dünyada ‘doğrudan korona virüs nedeniyle’ ölen kimse olmadığını açıklayan Butter’a göre, ortada büyük bir korku imparatorluğu var ve temelinde de tanıdık bir tartışma yatıyor: Grip aşısı

Dr. Rashid Buttar

Resmi iddialara göre dünya genelinde korona virüs nedeniyle ölenlerin sayısı 250 bine yaklaştı. Sadece ABD’de bu sayı 60 binden fazla. Ancak Amerikalı meşhur tıp doktorundan gelen bir açıklama, tüm bu sayıların büyük bir yalan olduğunu iddia ederek ezber bozdu. Osteopati (ilaçsız/önleyici tıp) konusunda uzman olan ve yazdığı "Doktoru Uzak Tutmanın 9 Yolu” kitabı ile 2010’da en çok satanlar listesine giren Buttar, istatistiklere giren ölümlerden hiçbirinin doğrudan korona virüs nedeniyle yaşanmadığını öne sürdü.

Korona virüs kullanılarak insanlar üzerinde bir korku pandemisi oluşturulduğunu belirten ve Gerçek Hayat’ın haftalardır dile getirdiği gerçekleri bir nev’i teyit eden Butter, virüsün laboratuvarda üretildiği yönündeki yorumları da bir adım iler taşıyarak virüsün ABD-Çin ortak tasarımı bir proje olduğunu söyledi.

Korona ve HIV Karışımı Yeni Bir Virüs Üretildi

“Araştırmalarımı derinleştirdikçe, bu virüsün tanıdık bir virüs olduğunu fark ettim. 2015’te ABD’de bir üniversitede yapılan ve Nature dergisinde de yayınlanan araştırma, ABD hükümeti tarafından yasaklandı. Bu araştırma, tabii bir virüsü laboratuvarda mutasyona uğratarak yeni ve daha tehlikeli bir virüs haline getirme üzerineydi. Yani zaten zararlı bir virüsü alıp onu daha dayanıklı ve daha zararlı bir hâle getiriyorsunuz. Yaptığım araştırmalarda SHC014 türü bir korona virüsü alıp, onu başka bir virüsle mutasyona uğrattıklarını, ortaya çıkan yeni virüsü de HIV virüsü ile mutasyona uğrattıklarını gördüm. ABD hükümeti bu işin çok tehlikeli olduğunu fark ederek araştırmayı yasakladı. Fakat ABD Ulusal Sağlık Enstitüsü Çin’e para vererek deneyi burada yapmaları için destek oldu.”

2017 Yılında Pandemiyi Duyurdular

  • Butter’a göre bu işin altında 1984'ten beri Ulusal Alerji ve Enfeksiyon Hastalıkları Enstitüsü müdürü olan ve şu anda da Beyaz Saray Korona Kurulu’nda görev yapan Anthony Fauci ile yakın dostu Bill Gates var.

Fauci’nin 2017 yılında Georgetown Üniversitesi’nde yaptığı konuşmada ‘bu yönetim büyük bir salgınla uğraşmak zorunda kalacak’ dediğini hatırlatan Butter “Bu virüs burada mı (ABD) üretildi, Çin’den mi geldi ABD’de üretilip Çin’e mi ihraç edildi bilmiyorum, zaten önemli de değil. Burada önemli olan ABD sisteminin bu suça ortak olmasıdır. Bu yalana bile bile göz yumuldu” diyor.

Korkak Doktorlar Göz Yumuyor

Göz yumanlar arasında ‘namuslu’ doktorların da olduğunu söyleyen Butter, pompalanan bu korku senaryolarının palavra olduğunu piyasadaki binlerce doktorun da bildiğini fakat korktukları için ağızlarını açmadıklarını söylüyor. Tıp dünyasından dışlanmak ya da diplomalarından olmak istemeyen doktorların korkaklığı yüzünden yaşananlara müdahale edilemediğini dile getiren Butter, ‘bilim adına konuşan’ piyasa adamları nedeniyle gerçek bilimin susturulduğunu belirtiyor.

ABD’de doktorlara baskı yapıldığını ve yakın zamanda kendisine de bu konuda bir direktif geldiğini söyleyen Butter, “Eğer belli bazı semptomlardan dolayı ölüm gerçekleştiyse, ölüm sertifikasına Kovid-19 nedeniyle öldüğünü yazacaksınız” şeklinde bir dayatma olduğunu itiraf ediyor.

‘Grip Aşısı Yaptırdıysanız Korona Testiniz Pozitif Çıkar'

ABD medyasında virüs haberleri yapılırken sürekli aynı görüntülerin kullanıldığını, hatta çoğu görüntüde mankenlerin yer aldığını kaydeden Butter, bu sayede bir korku pompalandığını iddia ederek ilginç bir detayı vurguluyor: “Bu kadar korku, adrenalin ve stres seviyesini yükseltir. Bu da bağışıklık sistemini zayıflatarak vücudu her türlü virüs ve bakteriye açık hale getirir.”

Butter, konuşmasının en ilginç bölümünde ise, ezberleri yerle bir ediyor. Butter’a göre bugüne kadar doğrudan korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden kimse yok. Tıbbi literatürde bir virüsün bir insanın ölümüne neden olması için adım adım izlenebilen bir yöntem olduğunu belirten Butter, fikri sabiteleri şu sözlerle tarumar ediyor:

  • “Tıbbî olarak, sadece korona virüs nedeniyle öldüğü ispatlanan bir tane bile vak’a yok. 1984 ile 2018 arasında yapılmış resmi birçok araştırma var. Bu araştırmaların hepsi şunu gösteriyor; grip aşısı olduysanız, bu aşının içeriği vücudunuzda dolaştığı sürece Kovid-19 testlerinde pozitif çıkma ihtimaliniz çok yüksek. Kovid-19 yüzünden öldüğü belgelenmiş insanlara bakalım, bunlardan kaçı son 10 yıl içinde grip aşısı yaptırmış merak ediyorum. Araştırmalar çok net gösteriyor. Eğer grip aşısı olursan, Kovid-19 testinde pozitif çıkarsın.”

Videosu Kaldırıldı

Buttar'ın Youtube'deki videosu kaldırılmıştır.

Dünyaca meşhur Dr Raşit Buttar’ın açıklamaları küresel mafyanın hizmetkârı Youtube’u rahatsız etti. Videonun yayılması üzerine Yotube, Dr Raşit’in videosunu sildi.