Resident Evil Requiem ön siparişe açıldı
Capcom, efsanevi korku serisinin yeni halkası Resident Evil Requiem’i ön siparişe açtı. 27 Şubat 2026’da çıkış yapacak oyun, Nintendo Switch 2, PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarında oyuncularla buluşacak.
Serinin 30. yılına özel hazırlanan yapım, gizemli hikâyesi ve nostaljik göndermeleriyle şimdiden büyük ilgi topladı. Requiem iki farklı sürümle satışta: 69,99 dolarlık Standart sürüm ve 79,99 dolarlık Deluxe sürüm. Deluxe pakette özel kostümler, silah kaplamaları, filtreler, tılsımlar ve “nostaljik ses” paketi yer alıyor. Fiziksel Deluxe kutusunda sınırlı üretim Steelbook bulunması da koleksiyonerleri heyecanlandırdı.
Capcom, erken 2026’da özel bir Resident Evil Showcase düzenleyeceğini doğruladı. Etkinlikte yeni oynanış sahneleri, geliştirme detayları ve iddialara göre Resident Evil 0 Remake duyurusu bekleniyor.
Öte yandan, Resident Evil Requiem için Nintendo Switch 2’ye özel temalı bir Pro Controller ve oyunun yeni kahramanı Grace Ashcroft için 2026 yazında çıkacak bir Amiibo figürü de tanıtıldı. Grace karakterinin Fortnite iş birliğiyle oyuna geleceği de kesinleşti.
Korku türünün köklü markası Resident Evil, Requiem ile hem geçmişine selam gönderiyor hem de yeni nesil oyunculara unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.