10 yaşında liseyi bitirdi, 14’ünde intihar etti; dahi çocuk Brandenn Bremmer

ASLI BAYRAM YILMAZ
Abone Ol

Zekası ve yetenekleriyle dikkatlerini üzerine çeken Brandenn Bremmer 2005 yılında henüz 14 yaşındayken intihar etti. Peki, dahi çocuk neden intihar etmişti?

1991 yılında dünyaya gözlerini açan Brandenn Bremmer, 18 aylıkken okuma yazma öğrendi. Yetenekleri ve zekasıyla tüm dünyanın dikkatini çeken çocuk, 14 yaşında intihar etti.

0. Dikkatleri üzerine çekti
1991 yılında ABD'de dünyaya gelen Brandenn Bremmer zekası nedeniyle kısa sürede ailesinin dikkatini çekti. Bebek, 18 aylık olduğunda okuma-yazma öğrendi.
0. Piyano çalmaya başladı
3 yaşında piyano çalmaya başlayan dahi çocuk Brandenn Bremmer henüz 10 yaşındayken liseden mezun oldu.
0. 11 yaşında üniversiteye başladı
11 yaşında Colorado Üniversitesi'ne başlayan Brandenn Bremmer müzik eğitimi alıyordu.
0. Albüm hazırlığı yapıyordu
İkinci albümünü çıkarmaya hazırlandığı sırada Brandenn Bremmer başta ailesi olmak üzere tüm dünyayı şoke eden bir davranışta bulundu.
0. İntihar etti
Dahi çocuk 14 yaşında intihar etti.
0. Ailesi büyük acı yaşadı
Acı olayın ardından Brandenn Bremmer'in ailesi çocuklarının psikolojisinin son derece normal olduğunu ve depresyon nedeniyle intihar etmediğini açıkladı.
0. Sebebi belli oldu
Dahi çocuğun intihar etmesinin sebebi ise araştırmaların sonucunda ortaya çıktı. Brandenn Bremmer intihar ederek hasta insanlara organlarını bağışlamayı hedeflemiş. Ailesi dahi çocuk öldükten sonra oğullarının kalbini ve karaciğerini bağışlamış.
0. Ailesi yanılıyor
Uzmanlar, intihar eden çocukla ilgili aile ile aynı görüşte değil. Konuyu detaylıca araştıran uzmanlar, çocuğun ağır bir depresyonda olduğunu ve böylesi bir kararı başka türlü veremeyeceğini savunuyor.