11 Messi 11 Ronaldo'ya karşı: Kazanan kim olmuştur?

HABER MASASI
Abone Ol

Her futbol severin hayalini süsleyebilecek nitelikte olan bu karşılaşma oynandı! Bakın maçın kazananı kim oldu...

Bu dünyada sıkı bir futbol sever olup da Ronaldo-Messi tartışmalarına girmemiş kimse yoktur. Şimdiye kadar olduğu gibi bu ikili, her zaman birbirleriyle kıyaslanacak dünyanın dört bir yanındaki futbol severler hangisinin daha iyi olduğunu her daim tartışacaklardır. Bu iki dünya yıldızı arasındaki kapışma, muhtemelen her ikisi de emekli olana dek süre gelecek.

İkisinin de bu dünyada birer benzerleri olmadığı için çoğu oyuncu hayallerinde 11 tane Messi'den ya da 11 tane Ronaldo'dan oluşan takım oluşturmuştur. 11 olmasa da 3, 4 Messi'nin ya da Ronaldo'nun olduğu bir takım, her PESseverin hayalidir. Böyle bir takım söz konusu olduğunda sahada oynanacak şeyin futbol üstü bir oyun olacağını kestirmek hiç de zor değil.

Bir YouTube kanalı bizim bu hayalimizi ve merakımızı giderecek bir çalışma yapmış ve günümüzün en iyi 2 oyuncusunun klonlarından oluşan takımları birbirleriyle karşı karşıya getirmiş. Karşınızda; 11 Messi VS 11 Ronaldo:

Ronaldo'nun takımı daha saldırgan bir futbol oynarken, Messi'nin takımı ise daha çok ara paslarıyla ve uzun paslarla geniş alan aradı. Ortaya bilgisayar simülasyınu olsa da muhteşem bir maç çıktı.