170 bin dolarlık tekme

HABER MASASI
Abone Ol

Fatih'te meydana gelen olayda motorsikletli bir hırsız döviz bürosundan çıkan vatandaşın parasını alıp kaçmaya başladı. Fakat hırsızın hayalleri otopark görevlisinin bir tekmesiyle 'yerle bir' oldu.

Olay, geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Aksaray semtinde meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu iki şahıs döviz bürosundan para çeken esnafın parasını gasp etti. Olay yerinden motosikletle kaçmaya çalışan şahıslar, parası çalınan esnafın ’Yakalayın’ diye bağırmasıyla olay yerinden birkaç metre öteye gidebildi.

Adnan Oktar’ın gizli kaçış yolu havadan görüntülendi
Gündem

Tekme yiyen kaçarak uzaklaştı

O sırada çevrede bulunan İSPARK görevlisi bir vatandaş, şüpheli şahıslara tekme atarak dengelerini bozdu. Yere düşen şüpheli 2 şahsa çevredeki bir kağıt toplayıcısı da müdahale de bulundu. Şüphelilerin çaldığı paralar ellerinden alındıktan sonra iki şüpheli hızla olay yerinden kaçtı. Vatandaşlar ise parayı sahibine teslim ederek olay yerine polis ekiplerini çağırdı.
Yaşanan anlar güvenlik kamerasında
Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde motosikletli 2 şahsın kaçarken İSPARK görevlisinin tekme atması ve kapkaççıların yere düşmesi görülüyor.

Jandarma ormanın derinliklerine uzanan gizemli hortumu takip edince şaştı kaldı
Gündem