2018'e damga vuran 7 unutulmaz dizi sahnesi

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Eksikleri de var fazlası da, farkındayız kuşkusuz. Ama en azından şunu biliyoruz ki bu sahneler, 2018 yılının en çok dikkati çekip adından söz ettiren dizi sahneleri oldu.

2018 yılına veda vakti gelip çattı. Dizilerimiz, yeni sezona girmeye hazır. Peki kaçı 2018'e damga vurup ben bu sezonun dizisiyim demeyi başarıverdi.

Kuşkusuz ki bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az. Fakat bazı sahneler var ki, onları yıllar geçse de üstün bu kalp seni unutur mu tadında izledik.

Sizler için, 2018 yılına damga vurmayı başarmış 7 dizi sahnesini derledik. Eksik gördükleriniz olursa, yorumlar kısmına ilişkilendirmeniz önemle rica olunur.

0. Çukur - Mihriban

Listemizin bir numarasında yer alan meşhur sahnemiz. Kapat şunu Muhittin abi! Ağlatma bizleri! Ya da oldu artık olacağı kadar. Bari sonuna kadar çalmasın.

0. Avlu - Neşet Ertaş (Dertli Anam)

Demet Evgar'ın oyunculuk adına tez verdiği, izleyenin yüreğine kor gibi ateşler düşüren sahne. Allah kimseyi evladından ayırmasın diyerek metni kapatıyoruz.

0. Çarpışma - Maç çıkışı

Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Ne mankenliği be! Ben artık oyuncuyum' dediği, izleyen de gözyaşı bırakmayan sahne. Söyleyecek sözümüz yok. 

0. Savaşçı - Kürşat Teğmen'e veda

Biz bu sahneye de yazacak söz bulamadık. Onun için sadece izleyelim. Bu arada, editörünüz bu sahneyi izlediğinde en az 10 dakika kesintisiz ağlamıştı.

0. Ufak Tefek Cinayetler - Büyük kavga

Ufak Tefek Cinayetler ile devam edelim. Dizinin aynı bölüm içerisinde yayınlanan diğer sahnesi büyük kavga, pencere önünde geçmesi durumu ve 'ay şimdi düşecek' tepkileriyle seyircinin aklını almayı başarmıştı. 

0. Ufak Tefek Cinayetler - Kim öldü?

Dizinin sezon finali sahnesi olan bu kısım, bir Ramazan akşamı iftarını yapıp televizyon ekranına kurulmuş olan herkesi heyecana sürüklemişti. Herkes 4 kadından birini beklerken, ölen en masum karakter olan Edip olmuştu.

0. Çukur - Saadet'in acısı

Çukur'un bir diğer unutulmazı zor sahnelerinden biri Sultan Ana'nın vurulduğu sahneydi. Bütün mahallenin yangın yerine döndüğü, Salih'in Medet için canını ortaya koyduğu dönemin başlangıcı. Ah bir de Saadet'in acısı.