23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ndan renkli kareler

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Tüm yurtta coşkuyla kutlanan etkinlikler, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurdun dört bir yanında düzenlenen etkinlikler ile kutlanıyor. Birbirinden renkli gösteriler ile görsel şölenin oluştuğu 23 Nisan etkinliklerinden, objektiflere yansıyan kareleri sizler için derledik.

0.
Salih Baran AA

Balkanlar'dan gelen çocuklar bayram coşkusunu Edirne'de yaşadı. Bosna Hersek'ten gelen öğrenciler Edirne'deki kutlamalara katıldı.

0.
Salih Baran AA

Edirne'deki kutlamalara katılan çocuklar, birbirinden farklı kostümler ile eğlenceli dakikalar yaşadı.

0.
Zekeriya Karadavut AA

Kırıkkale'de ise çocuklar, giydikleri kıyafetler ile şehir meydanında dolaştı. Ellerinde Türk bayrakları olan çocuklar, hep bir ağızdan söyledikleri sözler ile 23 Nisan coşkusuna ortak oldular.

0.
Abdullah Yıldız AA
Kırşehir'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tören düzenlendi. Merkez Hüsnü Özyeğin İlkokulu'nda düzenlenen töreni öğrenciler sundu. Öğrencilerin sunduğu törende şiirler okundu, oyun ve tiyatro gösterileri yapıldı.
0.
Abdullah Yıldız AA

Kırşehir'de düzenlenen etkinliklerde, Türk bayraklı tişörtlerini giyen öğrenciler hem mutluluk hem de gurur duygusunu yaşadılar.

0.
Sezgin Pancar AA
Mersin'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla merkez Yenişehir ilçesindeki Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi.
0.
Sezgin Pancar AA

Denizci kıyafeti giyen öğrenciler, yaptıkları dans gösterisi ile izleyicilerin beğenisini topladı.

0.
Gökhan Gücüklüoğlu AA
Sinop'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nda tören düzenlendi. Programda anaokulu öğrencileri dans ve mehteran gösterileri sundu.
0.
Gökhan Gücüklüoğlu AA

Sinop'ta düzenlenen etkinliklerde öğrenciler, folklor gösterilerinde bulundular.